Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

En toen kwam het geweldige telefoontje!

Win-acties, ik doe er eigenlijk niet zo snel aan mee en al helemaal niet bij de supermarkt..

We besloten op een woensdagavond onze boodschappen te gaan doen bij de supermarkt, waar we eigenlijk altijd onze boodschappen gaan halen. We kochten er 2 producten en ik zag dat je dan mee kon doen om een skelter te winnen. Een win-win actie dus! ;) Ik besloot een kans te wagen en mijn vriend zei bij het briefje dumpen in de box; De kans dat je zoiets wint, die is zo klein! Natuurlijk had ik dat ook wel bedacht, maar ik kon het altijd proberen toch!

Nu heb ik al behoorlijk geluk gehad, ik doe nooit mee, maar ik heb ooit 2x onbewust meegedaan. Ik schreef me eens in voor een nieuwsbrief en kreeg weken later bericht dat ik een tablet had gewonnen. Heb het eerst als spam gezien, maar uiteindelijk bleek het best echt. 

Maandag op het werk ging mijn telefoon, een nummer uit de buurt. Ik pak op en het is de supermarkt. Compleet uit de lucht gevallen spookt er vanalles door mijn hoofd; Shit, iets vergeten af te rekenen? Al in mijn portemonnee kijkende of mijn pinpas en id-kaart er toch wel inzaten, kreeg ik de volgende vraag; Klopt het dat u meegedaan heeft aan de skelter actie? Ineens dringt het door; ze gaan me vast niet bellen als ik hem verloren heb! Dus ik antwoord ja, ik krijg een felicitatie, want ik heb hem namelijk gewonnen! Mijn zussen die in mijn buurt stonden, wisten niet waar mijn rare blijheid vandaan kwam. Maar na nadere uitleg was het duidelijk.

We besloten die avond direct met onze auto's richting de supermarkt te gaan, want in mijn auto kon dat ding niet in. De oudste kan bij de trappers, maar hij stuurt te zwaar voor haar. Vanmiddag besloten we, tussen de hagelbuien door, een ritje over onze kwekerij te gaan maken. Het werd een gezellig familie middagje en we hebben volop genoten.

7 jaar geleden

Gaaf! Tof cadeau om te winnen!

7 jaar geleden

Wauw en wat een mooi ding ook! Gefeliciteerd :D En veel plezier ermee!

7 jaar geleden

Wauww, wat een geluk zeg! Gefeliciteerd en ik hoop dat je kids er veel plezier mee hebben!! :D

7 jaar geleden

Leuke prijs! Gefeliciteerd!!