Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Elize 3 jaar

Van de week is Elize 3 jaar geworden. Weken heeft ze er naar uitgekeken. Je besteld een leuke taart, zult hem ophalen en dan is hij er niet!

Van de week was dus mijn oudste dochter jarig.. 3 jaar alweer! Het was wat hectisch, want we kwamen vrijdag dus terug van vakantie en moesten toen op verjaardagsvisite van schoonmoeder. Zaterdag nog om boodschappen, kadootjes en taart! Tja.. dat was ook wel weer wat bij de bakker. Kom je daar om je bestelde taart op te halen en wat denk je?? Die is er niet!! Wij hun de mail laten lezen waarin staat dat ze hem zullen gaan maken, blijkt het meisje dat de bestelling op heeft genomen met vakantie is en niets had doorgegeven. LEKKER! Gelukkig hebben ze de taart alsnog gemaakt en die avond om 8 uur nog hier gebracht. We hadden een fototaart besteld. Erg leuk!

Zondag Elize dus jarig en ze komt beneden en straalt bij het zien van de slingers en ballonnen.  Ze zag er al weken naar uit. Natuurlijk ziet ze meteen haar kadootje staan en die moest meteen open. Een dierentuin speelset van nijntje en nog wat kleinigheden.

We hebben de hele dag visite gehad eerst van mijn familie en daarna die van mijn man. Vond wel jammer dat haar nichtje Brianna niet op haar feestje kwam, omdat mn broer en zn vrouw zonodig op haar verjaardag naar de dierentuin moesten. Elize was wel wat teleurgesteld. Gelukkig dat de broer van mijn man WEL kon komen met de kids, das vaak lastiger vanwege onregelmatige werkuren.

Al met al vond Elize het super en de volgende morgen was ze ook teleurgesteld dat de versiering weg was en ze dus niet meer jarig is. Tja.. op die leeftijd wil je wel iedere dag jarig zijn! 

10 jaar geleden

wat grappig dat jouw meisje dezelfde namen draagt als mijn meisjes.. Mijn meiden heten voluit Elize Corrie en Fenna Eelkje.. 2e naam is vernoemd naar de beppe's

10 jaar geleden

Ik wilde even reageren op je blogs.super leuk om te lezen. en uiteraard nog proficiat met de verjaardag van je oudste dochter. wat ik even wilde zeggen is dat ik je dochters super leuke namen vind hebben. waarom nou ik heb zelf een dochtertje van 3 maanden dat Elize heet en als 2de naam Fenna, dus de namen van jou meiden helemaal leuk

10 jaar geleden

Ja ik vond het ook heel netjes opgelost

10 jaar geleden

ondanks slordigheidje van de vakantieganger een superoplossing van de bakker! had je toch nog je taart op tijd. alsnog gefeliciteerd en zo te lezen heeft ze leuk dagje gehad