Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Eindelijk klaar met het 4e fotoboek!

Wat een heerlijke dag vandaag, en wat ben ik blij dat ik gisteravond toen mijn dochter heerlijk lag te slapen haar fotoalbum weer up to date heb gemaakt.

Ik bestel eens in de zoveel tijd de opgespaarde foto's en als het pakket binnenkomt met maar liefst 500 foto's slaak ik een zucht! Want ik heb eigelijk een beetje een hekel aan het inplakken en uitzoeken van alle foto's. Gelukkig hou ik van de 500 foto's een selectie over van 240 foto's. De rest stuur ik naar mijn schoonfamilie in Turkije anders blijft het ook maar een beetje in de kast liggen. En zo kunnen ze hun kleinkind die ze helaas nog maar 1 keer hebben gezien toch zien groeien!

Waarom maak ik zoveel foto's, en ze zijn ook allemaal zo leuk! Met de digitale fotocamera's van deze tijd maar je gewoon TE veel foto's en uitzieken welke je wilt afdrukken is ook niet zo makkelijk! Toch wil ik graag fotoalbums bijhouden, mij moeder heeft het altijd voor mij gedaan en ik ben haar daar erg dankbaar voor. Mijn man daarintegen heeft maar een stuk of 6 foto's uit zijn kindertijd en vind dat erg jammer.

Dus ik blijf lekker afdrukken en inplakken zodat mijn dochter later een paar mooie fotoalbums heeft!

Vandaag in ieder geval een vrije dag met dit mooie weer. Ik ga heerlijk genieten!

10 jaar geleden

Ja ik ben weer klaar voorlopig! En je blijft idd foto's maken met onze schattig kindjes!

10 jaar geleden

Heerlijk al die foto's! ;-) Het liefst maak ik ook heel de dag door foto's. Lekker dat je weer helemaal bij bent meis!

10 jaar geleden

Ja ahhh en als ze baby zijn maak je NOG meer foto's ;) weet je wat ik altijd doe, als ik de foto's die ik gemaakt heb op de computer zet maak ik een selectie die ik wil afdrukken en die doen ik dan alvast in het mapje ELIF AFDRUKKEN ;) gooi ik elke keer weer wat foto's in! Succes met uitzoeken binnenkort, en ja het weer hier...vandaag werd het om een uur of 3 pas zonnig! Het is en blijft Nederland!

10 jaar geleden

Hahaha ik ken het, heb volgens mij ook veel te veel foto's en moet ze binnenkort eens uit gaan zoeken op welke ik wil printen etcetera.. Zie er nu al tegenop hihi! Maar mooi dat jij weer bij bent ;) Enne...geloof dat het weer nu weer pet wordt in NL..Succes ermee ;)