Snap
  • Kind
  • #momlife
  • #opvoeding
  • #kinderen
  • #gewoonmama
  • #gewoonmoeder
  • #pedagogischverantwoord
  • #meningen

Eerste zomerse dagen een feit

4 juni 2019

Hoi iedereen 

De eerste zomerse dagen zijn een feit. En ik geniet er van hoor. L ook Zaterdag na een zwemplas geweest Zondag naar het zwembad. En L die geniet. En dan moet L Maandag weer na school. Ze kwam al moeilijk uit bed. Ligt ook aan de warme dagen en nachten. Ze heeft lekker ontbeten en klaar voor school. Is een wandelingetje van pak en weg 10 minuten. Ik heb L na de klas gebracht en ben zoals altijd tot de 1ste bel gebleven. Normaal kan ik daarna na een knuffel en een dikke kus weg lopen uit de klas alleen daar dacht L Maandag en vandaag wel wat anders over. Ik mocht niet bij haar weg en moest blijven op school totdat ze vrij was. Uiteindelijk kon ik na huis nadat de juf haar goed heeft opgevangen. Maar toch brak mijn moederhart de afgelopen 2 dagen met het wegbrengen naar school. Zelf vermoed ik dat het een opstapeling van het 1 en andere is. De scheiding tussen haar vader en mij die ze sinds kort door middel van speltherapie aan het verwerken is haar grote zus A die bij vader woont. Kortom L zit op dit moment niet echt lekker in haar velletje. Gelukkig nog een paar weekjes aftellen en dan heeft ze grote vakantie en dan gaan we samen haar batterij voor het volgend schooljaar weer opladen. Ze gaat nog 3 weken na haar vader en zus toe en de andere 3 week is ze bij mij. En we gaan nog een paar dagen weg na de Efteling. Maar bovenal staat er niks moeten en alles mag op de planning en vooral rust voor L 

Liefs Jannie