Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Eerste zomerse dag!

Ja als je direct aan het strand woont kan je niet wachten tot de zon gaat schijnen, de wind gaat liggen en we naar ons favo strand tent kunnen gaan. Vorige week donderdag, 15 maart!, wat het zo ver. De eerste heerlijke lente dag diende zich aan :D Dus driewieler uit het stof gehaald en heerlijk naar beneden naar het strand. Het was heerlijk druk, alle buren waren ook naar beneden gekomen……hahaha dan weet je ook weer dat je in een dorp woont :D

Megan heeft al snel vriendjes gevonden en ze gaat spelen heen. Van de glijbaan, op de schommel en heerlijk scheppen in het zand. En niet te vergeten proberen te fietsen op haar driewieler. Er gaat zo een uur voorbij dat ik haar wel zie maar niet hoor en ik geniet heerlijk in het zonnetje. En ook dat ze zich zo gemakkelijk vermaakt en nieuwe vriendjes maakt. En ook hoe ze de ouders van deze vriendjes weet in te pakken met haar grote blauwe ogen en blonde krullen.

Want ik zie haar in ene lopen met een raketje! Ze lust helemaal geen ijs! Ja hoe fout kon ik het hebben want Megan lust wel ijs hoor, zeker als je het van de moeder van je nieuwste beste vriendje gekregen hebt :D En ze heeft hem, als je het al zo kan noemen, helemaal opgegeten! Dat vond ik wel super dankbaar van haar. Ook gisteren was het weer raak en wist ze bij de strandtent eigenaar falafal balletje, een perenijsje en een zakje chips los te krijgen.

Ze had namelijk ontdekt dat de kinderen van de eigenaar er ook waren, als je daar dus mee gaat spelen dan komt er nog wel eens wat lekkers los ;-) You go MEGAN!

Ik kan alleen maar zeggen dat ik 2,5 een hele leuke leeftijd vind. De ontwikkelingen volgen zich super snel op en ze word meer en meer een eigen persoontje en hoe wel dit ook de nodige “time outs” oplevert vind ik het geweldig. Toen ik nog zwanger was kon ik al bijna niet wachten om haar te leren kennen en in deze periode ga ik haar echt leren kennen. Wat is dat genieten!

 

11 jaar geleden

Wat een leuk verhaal! Ja, ze ontwikkelen snel, mijn dochters zijn net 3 jaar geworden. De tijd gaat echt zo snel, laatst begonnen ze met hun eerste woordjes, en nu willen ze alles zelf regelen! hihi ze willen alles met je doen en alles vertellen, want nu kunnen ze ook meer, en heerlijk om die karaktertjes te zien ontwikkelen, ieder zijn eigen karakter, zo mooi!

11 jaar geleden

Wat een geweldig leuk verhaal. En hoe herkenbaar! Het zijn echte charmeurtjes hoor op die leeftijd. Ze krijgen echt alles voor elkaar. Ik heb ook zo'n kereltje van ruim 2,5 jaar rondlopen die zijn oogjes en glimlach wel errug goed weet te gebruiken;-). Dat wordt later nog wat, nu al zo charmant;-) Geniet ervan!! Groeten, Monica