Snap

Eerste keer kapper

Vond het wel weer tijd om mijn haar te verven. De uitgroei was al een flinke tijd niet om aan te zien, maar wilde eerst zijn bevallen. Dus vanmiddag was het zo ver en aangezien het kan, heb ik mijn kapster mooi bij mij thuis laten komen. Mijn moeder heeft haar haar hier ook weer laten doen, want meestal doen we dat samen. Ook heb ik dus Elize (2,5)  laten knippen voor het eerst. In die 2,5 jaar is daar nooit een schaar aan te pas gekomen en het zat nu wel erg wild en wie weet groeit het nu ook beter. Elize was eerst enthousiast en daarna zei ze dat ze te klein was.. maar ja mem deed het, beppe deed het.. dus ook Elize ging dapper zitten. Halverwege vond ze het wel mooi geweest, maar door wat met mijn hand onder haar kleed te spelen kon ik haar toch vrij makkelijk laten zitten. Viel mij overigens heeel erg mee, want Elize heeft nogal veel moeite met stil zitten. Ook heeft ze nog 2 uitwasbare kleurtjes in haar haren gekregen roze en paars, met als gevolg dat ze dus nu niet in bad wilde haha.. 
Ook beppe heeft een paars lokje gekregen, vooral om pake te shockeren hihi. 

Wanneer lieten jullie je kindje voor het eerst knippen?en hoe ging dat? 

 

10 jaar geleden

Tot nu toe dr pony zelf geknipt aangezien ik € 10,50 erg duur vindt voor 2 knipjes (dat is goedkoopste hier in dorp). als dr haartjes achter lang genoeg zijn vind ik dat ander verhaal maar das nu nog niet

10 jaar geleden

Wij gaan altijd naar een kinderkapper...super! Mijn meiden ging allebei met dik 1 jaar voor het eerst. Gaat altijd heel erg goed. Zie mijn blog: http://www.mamaplaats.nl/blog/kind/verzorging-kind/lichaamsverzorging-kind/de-kinderkapper/