Blog header image

een ziek kindje in huis.

En toen had ik sinds vrijdag een ziek mannetje in huis. Mijn arme kereltje.

Mijn grootste draakje lars is ziek. Het arme kereltje begon vrijdag nacht (de nacht na zijn verjaardag) met overgeven. De eerste keer zijn eigen bed er onder. Deze mama was ook heel snel haar bed uit door de paniek in zijn stem. In rap tempo alles van zijn bed getrokken en schoongemaakt want ja de heren liggen samen op een kamer en ik wilde stefan zo min mogelijk stres bezorgen.lars stond ondertussen voorover gebogen bij de wc. Helemaal in de stress want hij was ook vies. Gauw ook zijn pyjama uit en even gewassen en zijn tanden gepoetst. Daarna heb ik hem maar bij mij in bed gelegd en hij sliep ook zo weer.

Maar ja deze mama natuurlijk niet echt. Op een gegeven moment werd ik wakker dat ik moest plassen..ik zat op de wc en toen hoorde ik lars aankomen dus ik zeg nog lars het is nog geen tijd om op te staan hoor..oh hoor ik..vervolgens komt hij de wc in met zijn hand voor zijn mond...hij moest weer spugen...gelukkig deze keer het meeste in de wc. Een heel klein beetje op mijn bed en de grond(lang leve laminaat)dus ik kon weer aan het verschonen. 

Toen we weer in bed lagen was lars helemaal tranen. Komen opa en oma nu wel? Die zouden komen voor zijn verjaardag. Ik heb hem gerustgesteld en hij ging weer rustig slapen. De hele zaterdag heeft hij amper gegeten,wel gedronken. En zaterdagnacht ging het ook goed dus vandaag iets meer eten......... Dat ging goed.....tot vanmiddag....

Hij ligt op de bank en begint te huilen. Ik vraag dus wat er is. Moet spugen zegt hij. Dus ik zeg nog dan gauw naar de wc...maar helaas dat was al te laat. Ik zal verder niet in detail treden maar ik mocht aardig aan de poets. Hij daarna met een dekentje op de bank en dan voldoet hij ook echt aan het stereotype van een zieke man..haha...en maar zuchten en klagen. 

Maar wat zou ik t graag overnemen van hem. Ik vind het zo akelig als een van mijn heren ziek is..lars ligt nu lekker in mijn bed.(met een emmer naast het bed. En dan maar hopen dat het vannacht goed gaat. Duimen jullie voor me?

7 jaar geleden

Het is een hardnekkig iets hoor..gisteren ging t goed maar vanmorgen zwaar aan de diarree...arm kind..maar kijken hoe het morgen gaat.

7 jaar geleden

Nacht ging goed.maar vanmorgen zwaar aan de diarree...dus nog maar een dagje thuis gebleven vandaag..we zullen zien morgen..hij wilde weinig eten vanavond dus ik heb toch maar even een emmer naast zn bed gezet voor de zekerheid.

7 jaar geleden

Heel veel beterschap! Hoe was de nacht?

7 jaar geleden

Aww wat balen. Heel veel beterschap. Hopelijk voelt 'ie zich snel weer beter.