Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Een top vakantie.. een traditie om voort te zetten!

Lang getwijfeld of ik het wel aankon.. maar wat ben ik blij dat we dit gedaan hebben!

Nou heb ik best wel ff getwijfeld of ik het wel durfde, net 3 maandjes mn rijbewijs en dan met mn twee meisjes in het hoogseizoen Frankrijk door crossen.. Zonder de taal goed te kennen, zonder te weten waar we die avond zouden slapen, zonder te weten of de auto het zou redden, zonder heel veel zekerheden.. maar wat ben ik blij dat ik dacht f*** it, inpakken.. we gaan..!!

Even helemaal niks moeten, geen verplichtingen, geen moeite doen.. Even geen zorgen om vriendschappen of om een man.. Ook even geen zorgen om die twee maanden die ik nog maar heb om een huis te vinden.. we kunnen altijd nog professioneel zwerver worden, dat beviel nu ook prima én ik hoorde uit betrouwbare bron dat die super schattige huisjes daar voor 2 euro verkocht worden, altijd een optie.. Soph vindt t alleen lastig om dan op tijd op school te komen in Amsterdam... dus tja..

De kussengevechten, figuren in de wolken verzinnen, het spelen op de stranden, de mooie kastelen waar ze geen genoeg van konden krijgen, die heerlijke achterbank gesprekken, de ijsjes op de dorpspleintjes, al die K3 liedjes die we nu écht helemaal kennen, het slapen met zn 3tjes in zo'n knus klein Franse bedje, al die speeltuinen, t racen over de bergweggetjes..maar vooral.. het lachen van 's ochtends vroeg tot 's avonds (vaak veeeeeel té) laat, de ontspanning en plezier op hun lieve gezichtjes..! En natuurlijk al die kusjes en knuffels die ik de laatste avond in de haven van Cherbourg kreeg.. omdat ik blijkbaar zoals Nini zei écht 'de allerliefste wereld van de mama' ben..

Het was een geweldige vakantie, een traditie om voort te zetten.. elk jaar alleen met zn drietjes op roadtrip! Net zolang zij het leuk vinden.. want daar draait t allemaal om.. om deze twee..