Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Een super dag maar ook geïrriteerd en toch begrijpen

Me bemoeid of niet maar ook dit meisje verdiende een leuke dag ! Een leuke dag in mayaland met dochterlief en papa

Gisteren een geweldige dag gehad in mayaland even alleen tijd met ons meisje en de mannetjes naar opa en oma gebracht, we hebben echt een geweldige dag gehad. Zoveel leuke dingen gedaan van de gigantische glijbaan, in de waterlelies, in de grote ballenbak, in de bloemenmolen, in de boomstam (schommelboot) en in de valpaal! En ze vond het allemaal fantastisch ik vind dat Zo leuk dat ze nergens bang voor is!

En toen gingen we wat drinken dl en papa gingen in het speeltuintje erbij spelen, zat er achter me een moeder met een meisje alleen achter haar laptop! Dat meisje hoorde ik steeds mama ga je mee hierin mama gaan we daar naar toe en het enige wat ze terug kreeg was Nee Nee Nee! Stoppen of we gaan naar huis, ik luisterde even en keek het even aan... En toen werd ze weer zo boos op het Meisje waarom ga je in godsnaam ergens naar toe met je kind als je er geen aandacht voor heb of wil! Dus ik stond op en draaide me om Oke genoeg! Kom maar met mij mee! Gaan wij wel in wat attracties en kan je met m'n dochtertje spelen! ze keek met grote ogen naar haar mama, dus haar mama zegt ja ale ga nu toch weg! Ik was woest en mama zat maar met haar sacherijnige hoofd achter haar laptop bah !

Ondertussen gingen we naar de ballenbak daar was ook m'n dl en vl dus gingen we met ze allen spelen, ze trok gelijk heel erg naar m'n vriend dat vond ik 'gek' dus ik zei die heeft volgens mij geen papa... Samen met haar in de lelies geweest en in de bloemenmolen en toen vroeg ik goh ben je alleen met je mama? Ja zeg ze ik heb geen broertjes of zusjes en mijn papa is dood! (Echt zo!) Slik de tranen sprongen in m'n ogen en zei jeetje maar alleen met mama zonder broertjes of zusjes is ook wel leuk, ja vind het leuk als we ergens naar toe gaan en dingen gaan kopen! Oké.... En je mama is ze aan het werken? Ja voor school is ze wat aan het maken. Oh oké. Dat meisje had nu dus echt de tijd van haar leven he! Zo lachen en zo blij! Misschien had ik me niet moeten bemoeien maar ik kon er niet laten! En haar gelukkige gezichtje maakte alles goed =)

Tja en dan begon ik te denken Aah die mevrouw haar man is overleden en nu is ze alleenstaande moeder dat lijkt me ook echt super zwaar! Maar dan nog vind ik wel dat ze gewoon haar aandacht aan haar dochtertje moet geven en niet aan de laptop dat doe je dan maar thuis. Maar we hadden allemaal wel een super dag!