• Kind
  • Babyspullen
  • Bed

Een nieuw bed

We hadden hem al ontdekt, het was ook eigenlijk het allereerste bed wat we zagen staan vorige week bij de Ikea., maar omdat we toen eigenlijk voor een nieuw kleed gingen kijken voor op de vloer in de woonkamer hadden we er verder niet meer zo aan gedacht…, aan dat schattige roze bedje., maar de volgende dag begon Jim toch dat Chelsea eigenlijk wel klaar was voor haar allereerste “meisjes”bed. Dat lijkt me ook wel fijner voor haar een bed zonder spijlen, waar je als eerste tegen aan kijkt als je s’ochtends je ogen open doet.

Dus zodoende het weekeind daarna belde Jim op met dat hij eigenlijk het bed voor Chelsea wilde halen die we hadden gezien, ik stemde wel toe maar wel met de voorwaarden voor hem dat hij hem wel gelijk die dag ook in elkaar zou gaan zetten. (want ik ken hem natuurlijk inmiddels wel een beetje, hij is heel handig en heeft dan zijn eigen aannemersbedrijf maar thuis blijven des te meer de kleine klusjes juist liggen, heel frustrerend!)

Nou daar kreeg ik mijn zin in want inderdaad die middag stond die dan in elkaar,

wat leuk.,wat leuk, echt een schattig bedje is het!

Maar ik heb het bedje natuurlijk ook gelijk even bekeken online op de site van de Ikea. En dat is misschien niet zo’n heel slim idee van me geweest., want nu ik ook nog al die andere meubeltjes heb gezien die ze in dezelfde serie hebben van MAMMUT zoals : *een nachtkastje *garderobe-kast *kindertafeltje met stoeltje *klein krukje en zelfs een apart wandplankje hebben ze daar van diezelfde serie op dit moment in hun assortiment. “En ja hoor je kunt het mischien wel al raden wat mijn volgende doel is om te gaan aanpakken thuis…!”

Inderdaad, Chelsea’s kamer ga ik eens goed op de schop nemen., ik wil een complete metamorfose van haar nu toch een beetje donker uitziende slaapkamertje in een heel schattig en leuk echt meisjeskamertje!!

Haar oude ledikantje wat er eerst stond heb ik gelijk samen met de commode en de kledingkast op marktplaats gezet., niet dat die er nog heel goed uit zien inmiddels. Na kennisgemaakt te hebben (vooral haar ledikantje) met het krijgen van haar tandjes die ze er best wel regelmatig in zetten altijd.., waarom weet ik nog steeds niet, of wanneer ze dat nu precies deed want ik heb het dr zelf nooit zien doen,eigenlijk!

Maar elke morgen zag ik vreemd genoeg weer een nieuw stel tand”afdrukjes” op het randje bij Chelsea’s ledikantje.

Maar ach als iemand het nu wilt hebben voor een klein prijsje waarom niet? Weggooien,vind ik ook weer zo wat, en zou ik denk ik toch niet over me hart kunnen verdragen om haar eerste meubeltjes gewoon naar het oud vuil te brengen., en zo kan ik tenminste alvast wat nieuwe meubeltjes aan schaffen van die centjes die ik nog kan krijgen voor haar oude meubeltjes :-)