Snap

Pretparktip:Koningin Juliana Toren

Zoek jij een leuk pretpark waar het ook goed toeven is voor je kleintje? Ga dan eens naar Koningin Juliana Toren.

Een groot deel van Nederland heeft inmiddels zomervakantie of krijgt heel gauw vakantie. Genoeg tijd dus voor een weekje weg of gezellige dagtochtjes. Mijn meiden zijn inmiddels 4 en 6 jaar en dan heb je op pretparkengebied in ons land keuze in overvloed. Hoe anders is dat met een kindje van één of twee jaar. Ik kan je inmiddels vertellen: Koningin Juliana Toren in Apeldoorn is ook uitermate geschikt voor de ukkies onder ons.

Gisteren was het dan zo ver: via 'de Dagjes uit actie' van C1000 had ik heel goedkoop entreekaartjes voor Koningin Juliana Toren kunnen bemachtigen. ( slechts 4,95 per stuk ) Het nadeel was wel dat je een paar maanden geleden de datum al vast moest zetten. Gelukkig was er niemand ziek en bovendien was het prachtig weer toen we uit Brabant vertrokken. Helaas viel de rit erg tegen. Door een ongeluk stonden we heel lang in de file en hoe meer we richting het Noorden gingen, hoe donkerder en kouder het werd.

Bij het pretpark aangekomen bleek dat er geen parkeerplaats meer beschikbaar was en moesten we uitwijken naar een parkeerplaats verderop. In principe is er een bustransfer, maar wij stonden te rillen van de kou. ( we waren superzomers gekleed, maar in Apeldoorn was het maar 17 graden..) We besloten om het stukje maar te gaan lopen, want dan kregen we het tenminste lekker warm. Door al het gedoe vooraf waren we even wat minder in de pretparkstemming, maar toen we in het park waren, werd dat al gauw weer helemaal goed gemaakt.

In eerste instantie lijkt het park erg klein, maar met jonge kinderen is dat compacte juist wel heel fijn. Onze meiden konden in heel veel attracties en zelfs al zonder mama en papa. Best stoer, vonden ze. De aankleding is gezellig en echt op de allerkleinsten onder ons gericht. Overal zie je Jul de Muis, de vrolijke mascotte van dit pretpark. Er zijn ook een paar keer per dag shows met deze muis in de hoofdrol. Kortom: een aanrader als je een dagje uit gaat met kinderen tot een jaar of 9. Ik vrees dat er voor de meeste kinderen vanaf een jaar of 10 te weinig uitdaging is, maar ik kan me natuurlijk helemaal vergissen. Voor meer informatie verwijs ik je naar de website: http://www.julianatoren.nl/

Geniet van de vakantie allemaal!

10 jaar geleden

Ik weet niet hoe oud je jongste is, maar ik vind het juist bij uitstek een pretpark voor de kleintjes.

10 jaar geleden

Nee, het was helemaal niet druk.Bij de meeste attracties kon je zo doorlopen of een paar minuutjes wachten. Ze hebben 2 parkeerplekken, maar die ene is dus verderop en dan ga je een klein stukje met een bus.

10 jaar geleden

Bedankt voor de tip! Ik zat er weleens aan te denken, maar was bang dat het tegen zou vallen voor mijn jongste, maar zo te lezen kunnen we er gerust heen, leuk :-)

10 jaar geleden

waardeloos van de parkeerplekken :( als de parkeerplekken daar vol zijn is het dan ook al echt druk in het park en heb je dan lange wachttijden of valt dat allemaal wel mee?