Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Een leuk kinderuitje: het Dolfinarium

Afgelopen zaterdag zijn we met de kinderen naar het Dolfinarium in Harderwijk geweest. Een tijdje geleden hebben we een fotocamera gekocht bij CameraNU.nl en zij hadden een leuke Facebook actie waar je 2 vrijkaartjes voor het Dolfinarium kon winnen. Als je ze had gewonnen kon je alleen in het weekend naar het Dolfinarium. En jawel, we hadden de 2 vrijkaartjes gewonnen. Helemaal blij!

Het weer was prachtig, niet te warm en niet te koud. De aankomst bij de parkeerplaats van het Dolfinarium begon al gelijk leuk voor de kinderen. Vanaf de grote parkeerplaats gingen we in een elektrische trein naar de hoofdingang van het Dolfinarium. Ze vonden het zo leuk, dat hun snoetjes straalden en hun oogjes glinsterden.

Het was echt een leuke dag. De droomwens show vonden de kinderen schitterend. We zaten op de bovenste rij en we hadden echt een perfect uitzicht. ‘Wat vond je het mooiste aan de show?’ vroeg ik aan mijn dochter. ‘Dat die meneer in het zwarte pak zomaar weggegooid werd’ (de man van de nachtmerrie). Zelf was ik namelijk een beetje bang dat ze die eng vonden maar nee hoor, dat vond ze het mooiste. Gelukkig.

Er waren natuurlijk veel speeltuinen aanwezig op het park. Dat vonden de kinderen geweldig. Ze speelden naar hartenlust en er kon wat hen betreft geen einde aan komen. Toch hebben we nog een aantal shows en voorstellingen bezocht. Dat vonden ze ook wel leuk maar de speeltuinen…..die vonden ze toch het leukste!

‘En’, vroeg ik aan mijn oudste zoon ‘wat vond je nu het aller, allerleukste?’ ‘De grote klimtoren met glijbaan! Die was vet.’

Uiteraard hebben we veel foto’s gemaakt. De mooiste foto die we hebben gemaakt hebben we aangemeld voor de fotowedstrijd van CameraNU.nl. Laat ons winnen en stem op deze mooie foto van de dolfijnen salto show:

Het was echt een leuke en geslaagde dag voor de kinderen. En dan is onze dag als ouders ook helemaal goed!

Hebben jullie ook positieve ervaringen met kinderuitjes? Welke pretparken of speeltuinen zijn aan te raden voor kinderen van 3-5 jaar?

Ik lees het graag. En niet vergeten te stemmen hè?!