Terug
Blog header image

een keuze met een schuldgevoel

Kun je wel de juiste keuze maken als je niet weet wat de juiste keuze is?
Annemiek2
6 jaar geleden

Ik kan me jouw frustratie van niet goed praten heel goed voorstellen. Hier hebben we ook zo'n mannetje (gehad). Onze zoon is nu 2 jaar en 9 maanden is sinds de kerst ongeveer wat duidelijker aan de brabbel. Nog steeds is het meeste moeilijk te verstaan maar het wordt al wat duidelijker. Ook hij zegt nog steeds maar maximaal 2 woorden als zin. Gebruikt niet echt werkwoorden wijst dingen aan ook met mijn vinger en laat zien wat hij bedoelt. Op 2 jaar zei hij nauwelijks wat. Ook Onze zoon wist al snel precies wat we bedoelde en deed het wel of niet al naar wat hij wilde. Daar tegenover staat dat onze zoon al heel vroeg liep, en de trap op kroop. Het schijnt dat de hersen zo in elkaar zitten dat de hersenhelften niet tegelijkertijd kan ontwikkelen. Wij hebben geen verwijzingen gekregen en in januari heb ik zijn oren eens na laten kijken door de huisarts omdat het cb niet tevreden was over zijn spraak. Niks aan de hand en het zag er goed uit. Ik ga er vanuit dat onze zoon een beetje meer tijd nodig heeft met praten omdat hij eerder was met lopen bewegen en doen. Wat wil je met 2 ouders die niet zwaar kunnen tillen en een zoon die 16 kilo is ;). Dit is mijn ervaring met onze zoon. heel veel sterkte met de weg die jullie op gaan.

MamavanChance
6 jaar geleden

Zelf buisjes gehad als kind, en bij het weer verwijderen is het fout gegaan en heb ik een gat in mijn trommelvliezen gekregen. Jaren later proberen te herstellen met een operatie maar is nooit goed gekomen +trauma eraan overgehouden. Omdat ik nooit onder water mocht met mijn oren, nu nog steeds niet. Ik zou zeggen, wacht een paar maanden, wAnt zo te lezen hoort hij gewoon goed....en is het voor jullie(+cb) vervelender dan voor je kindje zelf.....luister aaar je eigen gevoel. ....ik denk dat het v an zelf wel goed komt

Lindsy83
6 jaar geleden

lastig hoor. Ik begrijp je schuldgeveol zeker! Succes en sterkte met alles! ;)

Blog header image

My family

💜