Blog header image

Een hoed met betekenis!

Kinderwens? Absoluut! Maar eerst de ultieme droomreis maken! Dat riepen mijn vriend en ik vanaf het begin tegen elkaar.

Al heel snel waren we er over uit, we hebben een kinderwens. Maar ook wisten we een ding zeker, we hadden nog een gezamenlijke wens, een droomreis door Amerika. Hoewel mijn eierstokken al flink aan het rammelen waren, was de droomreis een absolute must voor ons. Het is zo'n typisch iets waar van je denkt: het is nu of misschien wel nooit. In januari 2014 boekte we daarom voor 30 dagen een camper om door Amerika en Canada te toeren (na lang sparen!). Eind mei 2014 was het zover, een reis die begon in Las Vegas, en zich vervolgende naar Grand Canyon - Zion - Tetons - Yellowstone - Little Bighorn - Glacier NP - Banff - een droomtrip langs de pacific en afsluitend in San Francisco. Nog nooit in mijn leven had ik zoveel vreugde, liefde en vrijheid geproefd. Mijn vriend en ik... samen.... onze droom kwam meer dan uit!!

Voordat we vertrokken besloten we, zodra de vakantie begint, stoppen we met alle voorbehoedsmiddelen en dan zien we wel hoe snel het gaat. Misselijkheid of iets dergelijks zal in ieder geval daardoor de reis niet in duigen laten vallen. We waren nog aan het grappen tegen familie: wij gaan een Yellowstone baby maken ;-) Natuurlijk met een dikke knipoog, want dat zwanger worden niet vanzelfsprekend is weten we uiteraard! Terwijl we genoten van de heerlijke vakantie, zag ik in de souvernirshop van Yellowstone een geweldig lief Yellowstone rompertje. Ik durfde het bijna niet te vragen aan mijn vriend, ik schaamde me een beetje.... "vind je het goed als we deze kopen? gewoon omdat het leuk is voor als we ooit....." Ik rekende het rompertje af en dacht nog.. hè wat gek eigenlijk.. zoiets kopen terwijl je niet weet hoe en wat! De reis ging verder en we bleven ultiem genieten van alles om ons heen. Alle stress van onze eigen zaak viel van ons af en we voelde ons zo VRIJ van alles. Ik kan me nog herinneren dat we een mooie campingplaats hadden, aan het strand bij de oceaan... we hadden gezellig een kampvuur gemaakt met zijn tweetjes, hoorde de woeste zee en er stond een sterrenhemel in de lucht om u tegen te zeggen.... Dit was misschien wel een van de mooiste puurste momenten van mijn leven tot dat moment! We spraken tegen elkaar uit dat we hoopten ooit terug te keren naar dezelfde plek om het te herbeleven met "ons gezin". 

Ongeveer een week na terugkomst deed ik een zwangerschapstest... ik was zwanger!!!! Het mooiste souvernir uit Amerika wat we ons konden bedenken... na zo'n geweldige reis hadden we niet alleen super mooie foto's en een flinke rugzak vol ervaringen, maar onze liefdesbaby is daar verwekt! Op het moment dat we op ons gelukkigst waren! Als ik naar mijn zoon kijk, zie ik niet alleen het meest geweldig lieve kereltje op de wereld, maar ook onder welke omstandigheden, in hoeveel geluk hij verwekt is. Een dubbele droom is in een korte tijd uitgekomen... een droom waar ik maar niet genoeg van kan krijgen...! 

De foto's (op die van Grand Canyon na) zijn mede mogelijk gemaakt door Fotostudio9 te Coevorden! 

7 jaar geleden

Er werd voreger toen ik nog een klein meisje was wel eens gezegd dat als mensen verliefd zijn dat ze dan een baby kregen. En hoe waar is het! Dat rompertje gaan jullie zeker bewaren! Ons kindje is ook verwekt nadat wij na een moeilijke periode hechter waren dan ooit. Niet op zo'n unieke locatie natuurlijk, maar zeer zeker een liefdesbaby. Bij onze verloskundige hing ook een bordje met de tekst: Liefde is het enige dat zich vermenigvuldigt. Een mooie toepasselijke tekst! Geniet van jullie liefdesbaby ;)

7 jaar geleden

Mooie blog, had je toch een voorgevoel met dat rompertje.