Terug
Blog header image

Een brief aan mijn dochter – Lieve Lola – 22 maanden

Een persoonlijke brief aan mijn dochter over hoeveel ik van haar hou en alles wat ze ons in deze 22ste maand heeft gebracht...
MommyLove
6 jaar geleden

Het is mooi om te lezen hoe trots je op je dochtertje bent. Blijf van d'r genieten want groot zijn ze zo. En gefeliciteerd met je zwangerschap!

Lindsy83
6 jaar geleden

Wat lief weer! Heerlijk zo'n zingend kleintje in huis! Zo grappig dat ze als ze klein zijn nog aangeven als ze iets gaan doen wat niet mag. Die van mij wil buiten graag stokjes van de grond pakken en in zijn mond doen. Ik zeg altijd: Nee, bah! En nu zegt hij dus Bah en doet dan het stokje in zijn mond... (smelt)

Janskenl
6 jaar geleden

Dat doe ik zeker want oh wat gaat het snel! Dankjewel!

Janskenl
6 jaar geleden

awww...zo schattig en vooral erg handig soms ;-)

Blog header image

My family

💜