Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Drie heerlijke dagen !

Mama 3 dagen vrij van werk en buiten is het heerlijk weer. Daar hebben we heerlijk van genoten!

De afgelopen 3 dagen was ik vrij van werk. En wat was het lekker weer! Daar moesten we natuurlijk van genieten! 

Woensdag

Mijn man was vandaag ook vrij, dus gingen we er lekker met zijn drieën op uit! Het werd een wandeling naar de kinderboerderij. Ons zoontje vond het geweldig. Voor het eerst gingen we de weide in met koeien,schapen en geitjes. Net binnen en er kwam zo een geit tussen mij en mijn zoontje door wandelen. Even dacht ik ohjee hoe gaat hij hier op reageren, maar het deed hem niks. Hij was lekker zijn loopkunsten een het demonstreren en keek zijn ogen uit. Bij het zien van een koe reageerde onze kleine man met een  "booeee". Dat had hij dus al goed door. Er waren ook allemaal baby geitjes die zich gewillig lieten aaien. Ons zoontje vond het spannend, maar toen mama er 1 ging aaien probeerde hij het na wat gegrinnik ook. 
Toen er een schaap recht op hem af kwam lopen bleef hij eerst heel stoer staan en met zijn vinger naar het schaap wijzen. Tot het schaap ging snuffelen aan zijn vinger en het toch wel een beetje spannend was en even een stapje dichter bij mama zette. 
Toen even later de koe zelf heel hard "booeee" zei was dat toch ook wel reden om toch weer even een paar stapjes de andere kant op te lopen haha. 

Donderdag

Mijn man was vandaag weer aan het werk, dus mamadag! Ook vandaag was het weer een prachtige dag. We begonnen de dag in de tuin. Nu ons ventje het lopen zo heeft ontdekt is de tuin hem eigenlijk te klein. Hij wist dus ook de sleutel te pakken en liep stoïcijns hiermee naar de schuttingdeur en probeerde de sleutel er in te doen.(hij is erg clever, maar een slot opendraaien of überhaupt de sleutel erin krijgen was toch echt wel te hoog gegrepen haha) 
Om aan de wensen van meneer te voldoen even later op pad gegaan. In de buurt is een speeltuin, dus dat was onze bestemming van vandaag. Onderweg heeft hij zelf een heel stuk gelopen i.p.v. in de buggy en ik zeg dan ook trots tegen hem "wat gaat het lopen goed he". Vervolgens trekt hij zijn hand los van de mijne en begint te klappen ! Ik stond echt zo te glunderen. Hoe schattig ! 

Vrijdag

Wederom een mamadag. De kleine man begon de dag wel een beetje chagrijnig. Maar weinig was goed. Waarschijnlijk begon de warmte en de drukke dagen toch wel een beetje zijn tol te eisen. Ik deed een poging hem nog even op bed te leggen, maar daar had meneer toch ook weer geen zin in. Eenmaal terug beneden was hij gelukkig wel een stuk gezelliger (gelukkig is vaak het even in bed leggen -ook al slaapt hij niet- toch een goede reset). Na een uurtje spelen was het toch wel bedtijd en heeft hij toch nog heerlijk geslapen. In de middag nog even een lekkere wandeling buiten gemaakt. Onze kleine man is gek op auto's en hoe groter hoe mooier. Onderweg wordt er dan ook naar flink veel auto's gewezen. En toen was daar een tractor. Gefascineerd liep hij er op af en stond deze te bewonderen. Verder hebben we deze dag maar rustig gehouden, maar toch nog heerlijk van het zonnetje genoten.

Kortom 3 heerlijke dagen!

7 jaar geleden

Dat hoop ik ook! Park is idd ook heerlijk.. Heb voor de volgende warme dag dat zowel ik en mijn man vrij zijn een picknick gepland :D door jou op dat goede idee gebracht met je blog tijdje geleden hihi!

7 jaar geleden

Fijn zeg!! Ik ben tegenwoordig ook mega kinderboerderij fan! Ook van het park trouwens :D Ik hoop dat er dit jaar nog heel veel van dit soord dagen mogen volgen!

7 jaar geleden

Heerlijk! Dat er nog maar veel van dit soort dagen mogen komen!