Snap
  • Kind
  • School
  • #kinderen
  • #hoortnietzo
  • #mijnmeisje
  • #rapport

Dit is toch niet zoals het hoort...

Mijn man haalt mij van mijn werk op en zegt: je kunt je dadelijk over onze dochter ontfermen. Ik schrik me rot! Hoezo wat is er gebeurd? Nou ze heeft te horen gekregen dat ze niet over is.

Hoezo ze heeft te horen gekregen dat ze niet over is?! Van wie?! Ja van haar juf! Hoe weet jij dat dan. (mijn schoonzus had haar van school gehaald). Mijn zus belde ons meisje was helemaal van slag! Ja koekoek! Nogal wiedes! Het is toch niet echt de gang van zaken dat de juf het even zo vertelt? Ik vind dit toch echt wat van de ouders! En daarbij hebben we niet eens de kans gehad ons eigen kind op te vangen! Omdat mijn schoonzus wat later op school was heeft mijn beste vriendin haar op gevangen en dus daarna mijn schoonzus en toen nog mijn moeder omdat ik nog niet thuis was van het werk! Dat vind ik echt heel erg dat ik niet eens de kans heb gekregen om mijn eigen meisje even te troosten! En daarbij wisten wij zelf niet eens dat ze bleef zitten! We waren nog niet eens ingelicht wel hebben nu komende Dinsdag een gesprek op school gepland dus hadden ze niet even kunnen wachten? We wisten wel dat de kans groot was dat ze zou blijven zitten. Maar er was nog niks officieel naar ons gecommuniceerd. En je kunt toch niet zomaar een kind bij je roepen en even zeggen je blijft zitten terwijl ze geen steun en toeverlaat bij zich heeft? Morgen gaan we al naar school en met de leerkrachten praten wat dit voor een manieren zijn! Zo ga je niet met kinderen om! 

4 jaar geleden

Wij wisten ook dat het eraan zat te komen en we hadden haar ook al verteld dat als ze niet beter op ging letten ze bleef zitten. Dus ze wist het wel een beetje maar ik vind niet dat je een kind van 7 zo voor de voeten kunt gooien dat ze blijft zitten en dan aan het lot over kunt laten! Onze dochter zit ook nog in het traject dat uit zoekt of ze geen adhd of adhc heeft dus gesprekken genoeg op school dat zo ons al hadden kunnen inlichten

4 jaar geleden

Wel raar. Onze dochter blijft ook zitten. Op aandringen van ons. Maar wij zijn al vanaf de tweede schoolweek hierover in gesprek. Nu vertellen wij thuis ook gewoon alles dus ze wist dat mama wilde dat ze het jAr over deed. Na de toetsen in januari hebben we het nog een keer aangegeven en voor april was het helemaal rond en duidelijk. Nu loopt ze heel erg op haar tenen, maar het kwam niet vanuit het niets. Succes met je gesprek.

4 jaar geleden

Meen je niet! Ben erg benieuwd wat ze hierop te zeggen hebben ook! Succes!!