Snap
  • Kind
  • winactie
  • socialmedia
  • Fomo
  • mama_sjors&lieke
  • fietsgewonnen

Die FOMO bezorgde mij toch mooi een fiets

Voor mijn kleine meisje

2 blogs geleden schreef ik over het verwijderen van mijn social media accounts, of nou ja, eigenlijk het deactiveren daarvan, dat duurde even door  mijn FOMO (fear of missing out). Ik schreef ook dat ik mijn facebook weer had geactiviteerd, niet omdat ik het miste, maar omdat ik mee deed met een winactie waarbij ik de verlanglijstjes van de kinderen kon winnen, alleen was uitslag op facebook, dus toch FOMO ;).

Nou hebben de kinderen helaas hun lijstje niet gewonnen, maar toen ik op de facebook keek van het bedrijf waar je de verlanglijstjes kon winnen, zag ik ook een winactie voor een kinderfiets. Dus ik dacht, nu ik toch mijn account weer even geactiveerd heb kan ik daar wel even aan mee doen. 

Op een woensdag kwam de uitslag, ik had 1 keer gekeken toen stond er nog niks op, ik dacht misschien kijk ik later nog wel even. Toen was ik het totaal vergeten tot donderdagavond half 11. Vlak voor het slapen dacht ik nou nog effe kijken, het zal wel niet, maar toch voor de zekerheid. 

Dus ik ging naar de facebooksite van het bedrijf en voor dat je het bericht ziet, zie je dan de foto's. Daar stond een plaatje met 'gefeliciteerd Fleur Doppenberg'. Ik dacht zie ik dat goed? Ik scrollde naar beneden en ja hoor! Ik had een kinderfiets naar keuze gewonnen! En daar was Lieke net aan toe! Wat een geluk! 

Was die FOMO toch ergens goed voor ;). 

Snap
Snap