Snap

Deel 3 Daan krijgt een nieuw hart. Wow!

Dit is mijn 3e blog. Wij kiezen om het transplantatie-traject in te gaan omdat de artsen niks meer kunnen doen

Het ongelofelijke is gebeurd! We werden gisteravond rond 22:00u gebeld door dokter Dalinghaus. 'We hebben een hartje geaccepteerd, jullie moeten naar Rotterdam komen'. Daan is vervolgens rond middennacht vertrokken vanuit het UMCG en arriveerde om iets over 2:00u in het Erasmus MC. Terwijl wij probeerden wat te slapen, werd Daan klaargestoomd voor dé operatie. We hebben Daan om 7:00u naar de operatiekamer gebracht en hem een dikke kus gegeven. Het wachten kon beginnen. Om 8:00u zijn ze gestart, om 9:00u arriveerde het hartje en om 12:00u kregen we het verlossende bericht! Operatie geslaagd! Daan heeft een goede start met zijn nieuwe hart, de komende dagen zal blijken of het hart het 'naar zijn zin heeft'. Verder moeten we er vanuit gaan dat Daan minimaal 4 weken in het Erasmus moet blijven, waarna hij, met een slag om de arm, mee naar huis mag. Wij en de artsen hebben er alle vertrouwen in! Vandaag is Daan opnieuw geboren! Wat een wonder!!! Zo dubbel ook, we wensen de ouders van het kindje dat gestorven is zoveel steun, liefde en kracht toe. Ongelofelijk bedankt, woorden schieten tekort...

Liefs.....

7 jaar geleden

Wat super dat de operatie is geslaagd!! Gelukkig leven we in 2016 en kunnen ze dit gewoon allemaal! Nu inderdaad hopen dat zijn lichaampje het hartje blijft accepteren en dat hij snel aan sterkt en uiteindelijk weer lekker mee naar huis kan en jullie allemaal weer lekker in jullie eigen bed kunnen slapen!

7 jaar geleden

Wat bijzonder!

7 jaar geleden

ooh ik moet huilen.. !.. wat lijkt me dat vreselijk dat je kindje zo'n zware operatie ondergaat...!!.. Wat zul je vreselijk gespannen zijn geweest denk ik dan.. :( Gelukkig gaat het nu beter?

Haha ze zeggen het :-)