Terug
Blog header image

de ongeloofelijke tandenfee

Het bestaansrecht van de tandenfee sinterklaas en andere mythische figuren komt in gevaar bij ons!!!!
Anoniem
7 jaar geleden

Wat schattig!

anoniem2017
7 jaar geleden

Hier hetzelfde probleem. Ik kreeg van de week de vraag of sinterklaas onsterfelijk was, want bij mij was hij er al en bij oma ook, dus dan moest hij wel heel oud zijn. Ook met alles uit het boek word de prijs erbij genoemd en word ik aangekeken met een gezicht van kan ik dat wel vragen. Dochterlief is 5 en die zei bij het zien van de schoorsteenpiet op het jeugdjournaal. Nou mama dat zijn gewone mensen hoor met een beetje smink op. Dus ik hou het op de achtergrond en zeg maar niet te veel. Ben wel bang dat t het laatste jaar voor de oudste is. De jongste hoop ik nog te kunnen foppen, nu maar niet te veel naar verschillende bijeenkomsten gaan

gitaartje
7 jaar geleden

Schattig! Maar ze is zeven inmiddels dus dan mag het ook wel toch?

Anoniem
7 jaar geleden

Wendy 83 ... leuk he?? Ik geniet zo van de fantasie van het kind hihi.... en ach als het zover is dan is dat zo. Bedankt voor jou reactie. Gitaartje natuurlijk 'mag' dat.... :) er komt altijd een moment .... ze is inderdaad bijna jarig. Dan wordt ze 7 :) dan nog het geheimpje bewaren voor de aller jongste. Bedankt voor je reactie.

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..