Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

De natuur in tijdens de Wilde Buiten Dagen

De lente is de uitgelezen maand om er lekker met je kindje op uit te gaan. De paden op, de lanen in. De natuur ontdekken kan tijdens de Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten. Leuk voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud.

Wilde Buiten Dagen

Leer overleven in de natuur! We gaan spoorzoeken, hutten bouwen, vuur maken, broodjes of popcorn bakken, insecten eten en nog veel meer.

Weet jij hoe je een schuilplaats maakt en kunt overnachten in de natuur? Heb je wel eens een insect gegeten? En ben je fit genoeg om in het wild je weg te vinden? Dat ontdek je allemaal tijdens de Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten. Want daar draait alles om overleven in het wild!

Kom je ook?

Ga naar www.natuurmonumenten.nl/wildebuitendagen voor data en locaties.

9 jaar geleden

Ik twijfel om paaseieren te gaan zoeken in de Oisterwijkse Bossen. Lijkt heel leuk maar we hebben een gezellige ziekenboeg thuis helaas. Duss zal pas maandag beslist worden vrees ik :(

9 jaar geleden

Maandag gaan wij gezellig met de family pasen vieren in Overveen. Net lid geworden met de korting! Ben benieuwd en als het lekker weer is sluiten we af met een visje aan zee..!

9 jaar geleden

Ik vind dit wel heel erg leuk. Iets om met je gezinnetje te doen. Lekker in de natuur, spelen, en ook nog popcorn bakken. Dat vinden de kids zeker weten leuk. Ik zag trouwens ook dat als je met het hele gezin gaat je een korting krijgt. Ik woon zelf in Flevoland, en zag dat het in Harderbos wordt gehouden. Ik ga er zeker over nadenken!