Snap

De mooiste vakanties in vakantiepark Molenheide!

Molenheide is een bungalowpark gevestigd in Limburg en België. Het vakantiepark is vooral kindvriendelijk, omdat er een indoor speelparadijs "Kids Valley" is en klimtorens, glijbanen, een spookkasteel, kinder cinema en een piratenhuis bevat. Verder is het zwembad supergroot met een kinderbad, een kabouterbad en een sportbad. Er zijn ook leuke activiteiten voor volwassenen als squashen, vissen, poolen en met de kinderen kun je natuurlijk ook bowlen.

Eten & drinken

Vakantiepark Molenheide beschikt ook over restaurants en cafés waar u lekker een drankje kunt doen. Het menu is nog eens lekker uitgebreid, zo kunt u keuze maken uit een uitgebreide kaart met pasta-, vis- en vleesgerechten. En voor de kleintjes hebben ze natuurlijk ook aangepaste kindergerechten.

De woningen

Molenheide beschikt over twaalf soorten woningen onderverdeeld in vier types:

  • Villa type: Omega
  • Comfort Plus type: Patio, Agora, Verdo, Relaxis, Mundo en Oasis
  • Economy type: Novis, Penta, Alfa en Quatro
  • Chalet type: Zetha

Met korting naar de Molenheide

Nu met voordeel genieten van de mooiste vakantiewoningen in België ! Boek nu je bungalow (type Oasis, Comfort Plus voor 4 personen) voor 239 euro en beleef een super leuk weekendje of midweek met de kinderen.

Deze actie is geldig voor de weekends en midweken in februari, maart, april en mei (uitgezonderd verlengde weekends). Boeken kan tot 15/03/2013 en zolang de bungalows niet volzet zijn. Wees er snel bij, want op=op!

10 jaar geleden

Hoi Linda, ik ben zelf ook niet bekend met de Molenheide. Maar als je niet te ver weg wilt met de kinderen, maar toch wel weg uit Nederland is de Molenheide een goed idee.

10 jaar geleden

Ik heb de website bekeken maar het indoor zwembad en speelparadijs ziet er goed uit voor de kinderen.

10 jaar geleden

Dat ziet eruit als een erg leuk vakantiepark voor onze kinderen. Ik ben zelf nog niet bekend met Molenheide, iemand al ervaringen?