Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

De Lamaze tuitbeker

Ik ben testmoeder voor de Lamaze tuitbeker en zal mijn ervaringen in een blog weergeven

Jaaaaaa daar is hij dan, de tuitbeker van Lamaze wat door Finn getest zal worden! Het is een beker die er al erg vrolijk uitziet, Finn pakt hem enthousiast van me over en weet al direct wat de bedoeling is: Testen!! De beker ziet er qua antilek-functie simpel uit, geen moeilijke ventieltjes of rubbertjes maar een soort ontluchtingsgat met een afsluitrubber en een tuit die ook een rubber heeft (het moet natuurlijk wel antilek zijn). Tot nu toe ben ik te spreken over deze functie, ik heb nog geen druppel gezien en heb hem zelfs zonder nadenken in mijn tas gedaan en zelfs daar geen druppel! De beker loopt iets taps toe waardoor Finn hem goed vast kan houden. Ik dacht eerst handvatten te missen maar mijn zoon bewijst het tegendeel. De tuit is ook wat dikker waardoor je echt wat in de mond hebt, ik heb meerdere tuitbekers maar enkele hebben een plat drinkgedeelte wat Finn niet prettig lijkt te vinden. De kleurrijke afbeelding is stoer maar ook lief. Persoonlijk houd ik niet van commerciële afbeeldingen, dus deze past in mijn straatje. De knaloranje dop is ook makkelijk te herkennen tussen het speelgoed of in de tas! De eerste signalen zijn positief, we zien de testperiode met positieve zin tegemoet en foto's en meer ervaringen zullen volgen. Tot snel!

10 jaar geleden

Uitvoerig getest en ik kan jullie echt de lamaze aanprijzen! Check mijn ervaringen bij de uitwerking van de testresultaten! ;)

10 jaar geleden

Leuk, veel testplezier! Had me er ook voor opgegeven omdat ik toch wel heel erg benieuwd ben naar deze bekers, ik ga je bevindingen dan ook even goed volgen, een antilekbeker die dus ook echt niet lekt is waar ik hard naar op zoek ben ;) En liefst ook nog makkelijk schoon te maken

10 jaar geleden

Leuk dat je zoiets mag testen! Zijn dit nou ook van die bekers die de overgang naar een open beker moeten vermakkelijken? Of dat niet?

10 jaar geleden

goed om te horen en wat super dat finn het ook al ziet zitten