Blog header image

De Didi Reis: Naar de KNO Arts....

En daar zitten we dan weer in een wachtkamer. Dit keer worden wij verwacht bij de KNO arts... en de afspraken voor mij lopen weer uit...
Lindsy83
6 jaar geleden

och jeetje wat spannend! Ik hoop inderdaad dat ze er veel baat bij gaat hebben. Heel veel succes jullie beide voor de operatie! Kan me goed voorstellen dat dit toch een beetje eng is...

missdoom
6 jaar geleden

Dankje! Wij hopen ook dat het een suc6 gaat worden.. en anders gaat de Didi Reis nog een stukje verder.

Inekevh
6 jaar geleden

Heel veel succes 11 januari . Hoop dat helpt.

Annemiek2
6 jaar geleden

Ik heb eigenlijk een vraagje, merk je, behalve aan de spraak, aan meer dingen dat ze vocht achter haar oren heeft? Onze zoon is laat in zijn spraak maar was wel vroeg met de motoriek. Nu willen ze van het cb een vve verklaring geven maar hij begint nu net een paar maanden lekker te kleppen. Ik wil dus eiegenlijk kijken naar meer dingen dan naar 1 ding. Verder hoop ik echt dat het voor Didi verschil gaat meken en dat ze het vocht achter haar oren kwijt raakt. heel veel sterkte met de operatie.

missdoom
6 jaar geleden

Wij merken er verder bij haar niks van. Ze is nooit ziek en heeft ook nog nooit oorontsteking gehad. ' Wij kwamen er puur door toeval achter omdat ze niet door de standaard gehoor test kwam

Annemiek2
6 jaar geleden

Dankjewel, ik zal dit dan ook in mijn achterhoofd houden. Nogmaals heel veel succes en sterkte.