Snap

De Club van Sinterklaas - De Verdwenen Schoentjes

Laatst ben ik samen met mijn dochter naar de nieuwe film van de Club van SInterklaas geweest.

Laatst heb ik een lekker middagje uit met mijn dochter gehad. Ze is altijd op vrijdagmiddag vrij, dus had ik ook eens vrij gevraagd op een vrijdag (ik werk flexibel en soms ook in de weekenden, dus dan ben ik doordeweekse een dagje vrij). Dus nadat de school uit was heb ik haar opgehaald (samen met Oma, want die wilde ook mee) en zijn we richting bioscoop gereden. Eerst hebben we lekker zitten lunchen bij een restaurant naast de bioscoop en vervolgens de bioscoop ingelopen. 

Vorig jaar zijn we ook al eens geweest bij de film van Maya de Bij (die overigens ook heel erg leuk was) maar dat was al weer een jaar geleden en ze wist niet helemaal meer hoe het er precies uitzag en natuurlijk zijn er allemaal nieuwe films met nieuwe grote borden van die films. Tevens zaten we nu in een van de grote zalen (vorig jaar in een van de kleine zalen) en dat was natuurlijk helemaal prachtig.

Dus een mooi plaatsje in de zaal uitgezocht en daar zitten wachten met de popcorn op schoot totdat de film begon. Eerst werd het iets donkerder in de zaal en begon de reclame. Om de paar seconden kregen we de vraag of de film dan eindelijk zou beginnen... en toen de lichten uitgingen was het eindelijk zover... haar helden en vooral haar vriend: Hoge Hoogte Piet in de film! Ze had er zin in.

Het was weer een super leuke film van de Club van Sinterklaas, waarin uiteindelijk alles weer goed komt. Leuke liedjes, leuke verhaallijn en leuke grapjes voor de volwassenen. Kortom de moeite waard om te bezoeken!

Thuis hebben de volgende dag ook de film van vorig jaar bekeken :-D