Snap
  • Kind

De Birthday Mysterybox

​11 dagen wachten. 11 lange dagen vol spanning om ons pakje te openen.

Als je een cadeau koopt voor je de 1e verjaardag van je zoontje ben je meestal niet benieuwd naar de inhoud. Je weet immers wat te verwachten als het cadeau opengaat. Je hebt het tenslotte zelf gekocht.

Deze keer echter niet. Voor de 1e verjaardag van zoonlief kozen we voor niets minder dan de befaamde mysterybox. Je weet wel zo een doos vol met draaggerelateerde verrassingen. Maar wat kan je er van verwachten. Spanning alom.

Ik had vooraf wel wat dingetjes doorgegeven die ik leuk vond maar niets garandeerde ons dat deze er ook daadwerkelijk zouden inzitten.

Maar goed die dag was le moment suprême aangebroken en mocht Larssen onder toeziend oog van ‘la mama’ de doos openmaken. De spanning was nog steeds te snijden toen hij ons nog even in spanning liet wachten en met de doos begon te spelen… Een voor een kwamen de mystery’s uit de doos tevoorschijn. En jawel hoor de doek in maat zes die ik gevraagd had was niet minder dan de Yaro la vita blue. Ook het slabbetje met de slogan: ‘These fools put my cape on backwards’ was een van onze toppers. Met een mama en papa chaoot kan de boodschap niet anders dan voor Larssen geschreven zijn.

Ook de rest van de box was meer dan de moeite. Een Boba draagtrui, het sjaaltje vielen in de smaak. Naast mama werd zoonlief ook behoorlijk verwend. Voor hem zaten de rocking crayons en de hoppediz ballonbal in de doos. De crayons zijn een soort waskrijtjes in de vorm van een steentje die perfect in een kinderhandje past. De ballonbal is een stoffen doek waar je een ballon in kan stoppen. Ook deze is vast goed voor uren speelplezier. Bovendien zijn deze speelgoedjes handig om meenemen gezien ze niet erg groot zijn voor in de handtas.

And last but not least… De regenboog van Grimm. Het heerlijke houten speelgoed. Ik weet alvast wat kopen voor verjaardag nummer 2 :)

7 jaar geleden

Hij was 200 best veel maar wel super :) ... Geniet van de verjaardag in zicht

7 jaar geleden

Wauw super inhoud! Zou hem bijna gaan bestellen voor onze dochter die volgende maand 2 word.... Hihi Welke waarde heeft deze box?

7 jaar geleden

Leuk zo'n box!