Snap
  • Kind
  • #baby
  • #gezondheid
  • #slaapproblemen
  • essentieleolie
  • natuurlijkeproducten

De artsen wisten het ook niet meer

Haar puf is bijna niet meer nodig en ze slaapt gewoon 12 uur!!!!

Hiiii moms..

Weer een mooi verhaal van een mama die ik heb mogen leren kennen!

“Hoe ik in aanraking kwam met deze fantastisch oliën?

Onze dochter (1,5) is al vanaf haar geboorte aan het kwakkelen met haar gezondheid. Zelfs de kinderarts weet soms niet meer wat het beste lijkt.

Toen onze lieve betrokken KDV leidster vertelde over haar ervaring met olies die vooral in de nachten helpen (O ja dat wil ik!) werd ik nieuwsgierig. Ik deed daarom maar mee met een winactie op instagram, bedenkende dat ik toch nooit zou winnen tussen die duizenden reacties.

Ik won de actie wel! Helemaal enthousiast en nieuwsgierig. Ik heb direct info gevraagd over olies die mogelijk longen versterken en een immuunsysteem versterken.

En je raadt het al? Ik kreeg meteen antwoorden en mogelijkheden om te gaan proberen. Super enthousiaste en lieve meid die snel antwoordde op al m’n vragen.

Zeker mijn vriend was cynisch, tuurlijk, beter slapen door oliën ;). Maar, wie niet waagt...

Na een week Snowy de Owl in huis te hebben werden we ineens om 07.30 wakker, zonder snotneus, huilbuien snachts en een vrolijk meisje?! Uuuhh half 8? Hoe dan? Het was hier altijd half 6. Het zal wel toeval zijn.

De dagen daarna bleef onze kleine in dit ritme, ondanks de drukke feestdagen en visites. We gebruikten de roller met olies voor haar immuunsysteem en Snowy de Owl dagelijks met lavendel & lemon druppels.

We slapen al ruim 4 weken heel goed, zonder heftige huilbuien snachts maar waar ik het meest dankbaar voor ben is dat ons meisje al 4 weken niet ziek is geweest, wat vanaf haar geboorte nog nooit is voortgekomen. We mogen zelfs in april pas terug verschijnen bij de kinderarts. Hierdoor heb ik besloten met de starterskit aan de slag te gaan & alles te gaan onderzoeken en gebruiken wat ons kleine meisje kan helpen.

Kortom: ik ben fan, nooit meer zonder deze heerlijke oliën!”