Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

De allerliefste mama!

Ik als alleenstaande moeder van twee heerlijke meisje die een heerlijke weekje vakantie hebben gehad van een kennis en daar heerlijk van te hebben genoten ondanks het slechte weer komt mijn oudste dochter van 3 jaar naar mijn toe pak mijn gezicht met twee kleine handjes vast en zeg mama jij bent de aller liefste mama van de wereld nou dan heb ik toch echt wat traantjes gelaten waarop ze weer zei mama heb je verdriet en kreeg gelijk een dikke knuffel van mijn twee meisjes. Wat heb ik toch schatjes van meisjes ben super trots dat ik hun mama mag zijn.