Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

De aanloop naar het nieuwe bed

Natuurlijk hebben we het Megan direct verteld dat ze een nieuw bed gaat krijgen. Ik liet haar de foto's op Mamaplaats nog een keer zien en Megan gezichtje veranderde helemaal. Ze werd er stil van! Megan word nooit stil.

Sinds dien zijn we hun kamer aan het opruimen en Megan helpt hier heel goed bij. Zo vinden we dingen die stuk zijn en weggegooid moeten worden en dingen die ze al een tijdje niet gezien heeft. haar reactie is dan: "Ohh die was ik al heeeeel lang kwijt" hahaha ja daar had mama voor gezorgd. Maar we moeten wel opruimen want er zaten nu 2 lades onder haar bed en deze kunnen er straks niet meer onder dus alles heeft een nieuw plekje nodig. Aangezien je in een klein huis altijd alle plekjes benut hebt zullen we toch aan de bak moeten met opruimen. Wat is zo lief vind is dat Megan er totaal geen moeite me heeft om dingen weg te gooien. Dan zegt ze:" Ach ik heb genoeg en Suuz ook" Zo verstandig met haar 3 jaar......daar kunnen de mensen van Mijn Leven In Puin nog wat van leren ;-)

Ook komt ze regelmatig tegen me zeggen:" mama ons nieuwe bed komt eraan" dan loopt ze naar het raam en zegt:" Kijk maar! daar" Ze wijst dan nergens naar maar in haar hoofd ziet ze het bed aankomen :D

Ik heb vandaag bij de Hema.nl hoeslakens en dekbedovertrekken besteld en wat andere leuke dingetjes om het bed nog leuker te maken.....als dat mogelijk is. Ook ben ik aan het kijken voor een leuke oplossing voor een speelgoedkist. Hier heb ik een super leuke gezien: http://www.kidswonen.nl en ik kan hem zo laten maken hoe ik hem wil hebben.

Maandag is het zo ver en als hij staat zal ik jullie zeker een foto laten zien hoor. Ik zal Mamaplaats vragen om een aantal foto's te plaatsen.

10 jaar geleden

En? Zijn de meisjes al helemaal gewend aan hun nieuwe bed??

10 jaar geleden

oke dan ik ga lezen

10 jaar geleden

Hij stond er al op maar was heel moeilijk te vinden.....hij staat namelijk niet op mijn eigen naam maar op mamaplaats bij de win acties: http://www.mamaplaats.nl/winacties/reacties/eindelijk-het-bed-is-er/

10 jaar geleden

mama plaats schiet mar op met dat blog we zijn heel nieuwsgierig