Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Dagje uit? De Koperen Ezel!

Gaan jullie op vakantie naar de Veluwe, woon je in de buurt of wil je er een leuk dagje op uit met de kinderen? Ga dan naar de Koperen Ezel in Epe.

Zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen gingen wij gisteren overnachten in een Drakenei in Hoenderloo. Omdat we pas om 3 uur op de camping konden arriveren zochten we daar in de buurt een leuk, betaalbaar uitje. Op de website van Vakantieveilingen typte ik 'Veluwe' in en kwam toen uit op 'De Koperen Ezel' in Epe.  Op Vakantieveilingen kun je een bod uitbrengen op een heuse 'wandeltocht met ezel en picknick'. Het klonk helemaal geweldig, maar ik zag al gauw dat er pas weer in september beschikbaarheid is. Daar hadden we dus even niets aan. Daarnaast zou het ook wel heel erg warm worden. Toen ik op de website www.dekoperenezel.nl keek, was ik toch meteen enthousiast en besloten we daar voor ons 'Drakenei-avontuur' nog even naar toe te gaan.

Nou, daar hebben we helemaal geen spijt van. Integendeel: het was geweldig! Het was veel groter dan verwacht. Zowel de kinderen als wij zelf keken onze ogen uit. Springkussens, ezeltjes, een kabelbaan, speeltuin voor peuters, grote bouwblokken, kinderboerderij, skelterbaan en nog veel meer. De kinderen wisten echt niet waar ze moesten 'beginnen'. Wij zaten ondertussen heerlijk onder een parasol op het terras en genoten van het drinken, de lekkere hapjes en de aanblik van onze spelende kinderen.

Het is dat het zo warm was, anders hadden we het met gemak nog uren vol kunnen houden. Eén ook niet onbelangrijk detail: de entree is gratis! Van mij had 'De Koperen Ezel' dus wel 'De Gouden Ezel' mogen heten...

Kortom: voor zowel de hele ukkies als grotere kinderen een echte aanrader! Plezier gegarandeerd.

10 jaar geleden

dat klinkt erg leuk, wij wonen in Zwolle, dus Epe is net niet naast de deur voor ons, gaan we zeker eens bekijken, bedankt voor de tip!

10 jaar geleden

Voor de iets groteren lijkt me zo`n Ezeltocht met picknick juist superleuk!

10 jaar geleden

Idd kom ik daar na toe als we richting brabant gaan.

10 jaar geleden

Wij hebben wel een hele mooie, nieuwe kinderboerderij op fietsafstand. Toch nog een beetje eerlijk verdeeld,ha,ha..