Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • kinderen
  • uitstapje
  • plezier

Dagje uit...

Gisteren hebben wij een heerlijk dagje uit gehad. We jn namelijk met kenissen van mijn moeder en een vriendin van mij naar attractiepark De Goudvis geweest, met alle kinderen. Mijn zoontje is er nog wel een beetje klein voor, maar heeft wel even lekker genoten van alle aandacht van de kinderen die mee waren. We waren met 6 meiden, 4 volwassenen en 1 pracht van een kereltje; twee auto vol en rijden maar naar De Goudvis.

Toen we daar aan kwamen, hebben we met z'n alle de spullen in de blokhut gezet en naar mate de kinderen niks meer in hun handen hadden, waren ze al verspreid over het hele speelparadijs.

Ondertussen waren wij de spullen aan het opruimen en wegleggen en zaten even aan een bakje thee of koffie.

Zelfs de volwassenen deden mee met de kinderen, op de grote springkussen of over een loopbrug die halverwege in het water lag. Totdat ik er over heen ging en uitgleed, waardoor mijn broek en alles nat was! En helaas geen andere kleren mee had... heel typisch.

De dochter van een vriendin van mij had toevallig een broek en een rokje aan, waardoor ze zei 'Laat Quinta je rokje aan doen, dan kan haar broek even drogen' en inderdaad ik kon het rokje aan.

Dan ben je 21 jaar en kan je een rokje aan van iemand van 10 jaar, hoe zit dat!

Na een hele lange dag in De Goudvis vol lol en plezier gingen we rond 5 uur richting huis. Eenmaal thuis gekomen ga je eten koken de kleine in bad doen, je zelf badderen en uit eindelijk 's avonds met de voetjes op de bank van je rust genieten.


11 jaar geleden

het is ook heerlijk om er even er op uit te gaan met de kleintjes en indd was heel erg gezellig met zo een goep jammer genoeg kon mijn kleine nergens in behalve het deel voor baby's bij de goudvis.

11 jaar geleden

Heerlijk zo genieten met je kleine, vooral als je met een groep gaat. Zelf zijn we op 2e pinksterdag naar Plopsa indoor Coevorden geweest met ons dochtertje van bijna 2 jaar. Ze mocht nog niet in veel dingen omdat ze nog geen 85 cm is maar wat heeft ze genoten, en daardoor wij ook.