Snap
  • Kind
  • #kinderen

Dagje Duinrell

Zondag 19 mei

Hallo allen 

Gisteren zondag 19 mei zijn vriendlief L en ik heerlijk een dagje Duinrell geweest. We hebben heerlijk genoten met z'n drieën. Van de attracties en het beroemde Tiki bad. L heeft niet alle attracties en glijbanen van het Tiki bad kunnen doen omdat ze bij de attracties soms nog niet de bepalende lengte had. Maar de attracties waar ze in mocht elke keer straalde twinkelende oogjes. De glijbanen van het Tiki bad moest ze sowieso 120 cm zijn en dat was ze helaas niet. Gelukkig maar want ik zelf ben van 2 glijbanen geweest waarvan ik later dacht nooit meer. Net zoals bij de attracties de glijbanen waar ze wel af mocht een glundere meisje en was het ook steeds trap op glijbaan af. 

Nu is het maandag 20 mei als ik deze blog aan het schrijven ben. L was vanmorgen nog zo moe toen ik haar wakker maakte voor school. Heeft ook gehuild in de klas toen de bel was gegaan en ik weg ging. Vanmiddag heeft ze een rustige middagje gehad met een vriendinnetje uit de klas die ook in de straat woont. Normaal gaat ze rond half 8 slapen het is nu kwart over 7 en ze slaapt al vanaf half 7. 

Dagje weg vind ze erg leuk maar ik merk dat ze de dag erna altijd wel van bij moet komen. Is ze erg huilerig en erg hangerig. Vind ik zelf niet erg we gaan dan altijd lekker kroelen maar voor L is het lastig want ze zit zich zelf dan behoorlijk in de weg. Iemand er ervaring mee of hebben jullie kindjes er ook soms last van? Dagje weg en erna hun zelf in de weg zitten 

Liefs Jannie