Blog header image

Dagboek van “de echte Elsa”

Kinderfeestje, elsafeestje, makedreamscometrue

Hoe anders is het leven nu dan 2 jaar geleden! Na zo onnoemelijk veel “let it goooo’s” ben ik nu- werkzaam als professioneel prinses dolgelukkig dat ik kleine meisjes dromen uit kan laten komen!  


De voorpret begint al bij het aannemen van een boeking? 3 jaar of 4 jaar of 5? Familieverjaardag of kinderfeestje? Liedjes in het Nederlands of Engels?


Haren in een vlecht, make up en kroon op, m’n glitterjurk aan en dan spreek ik een videoboodschap ik zodat de kleine jarige prinses zich intens kan verheugen op mijn komst en de voorpret kan beginnen! 
Dan begint mijn reis, vanaf de noorderberg Arendel met de slee, naar de haven, op de boot, door de wind, en dan naar de haven en vanaf de haven hup in de auto naar de feestlocatie…. De deur gaat open, sonos start de muziek en ik schreid binnen, m’n cape fladdert en dan “de sneeuw glanst zacht in het maanlicht vannacht” en dan zie ik wijdopengesperde oogjes, een seconde van stomverbaasde twijfel en de keuze om in m’n armen te vliegen! “Je bent echt! Je bent  echt!!”  Samen zwieren we een rondje, dr mama pinkt een traantje weg, oma filmt, de tantes roepen “ahhh kijk nou! Dr droom komt uit!” En samen zingen we “laat het los!!!” En ik leer haar m’n dans!   Als het lied uit is, zet ik de kleine prinses hoog op de stoel! Kleine disclaimer erbij dat dit echt Alleen mag als je jarig bent ;) en we zetten met z’n allen lang zal ze leven in emmer de taart erbij! Die snijden we vervolgens samen en ik voer haar de eerste hap! Hmmmmm 
Vervolgens gaan we glitteren.. we kletsen, ze vraagt me hmmm hemd van m’n broek over m’n leven in Arendel, waarom ik Anna zo lang niet met Anna wilde spelen (ik was bang haar weer ongeluk pijn te doen) en hoe het nou zit met die trollen?  Ik schmink haar en dr nichtjes, opa wil ook een sneeuwvlok en als m’n bezoek er weer op zit doet de hele familie de dans nog een keer mee! De stemming zit er goed in en iedereen zingt mee! Ik rij terug naar Arendel, die avond krijg ik een appje van mama met wat foto’s, ze bedankt me voor het onvergetelijke bezoek en ik was haar allermooiste cadeau..🥰🥰🥰 droom fijn kleine prinses! 


Maak nu je account aan op Mamaplaats & maak 3x kans op een DEPLAY Tablet t.w.v. €180! 🎁


4 dagen geleden

Wauwie!

4 dagen geleden

Ach, wat leuk!

4 dagen geleden

Zo leuk!🥰