Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • Vakantie dagje weg
  • cupcake
  • muisje
  • houten
  • taartenwinkel
  • workshop

Cupcake met muisje

Ik wilde met de kinderen herfst cupcake met muisje maken, maar wat ik daarvoor nodig had hadden ze natuurlijk weer niet..SummerBloom

Van de week wilde ik met de kinderen herfst cupcake met muisje maken, maar wat ik daarvoor nodig had hadden ze natuurlijk weer niet, zal je altijd zien he!

Cupcake met muisje

Maandag ging ik met mijn moeder naar Houten, en daar hebben ze ook een leuke taartenwinkel waar ik een keertje een taarten workshop heb gedaan, helaas hadden ze daar ook niet wat ik wilde hebben Maar ik had zo'n zin om weer eens iets te maken, even lekker knutselen met marsepijn, en ja om nu even zo'n taart tussendoor te maken is wel erg veel werk, dus kwam ik maar uit op andere cupcakes.

De kinderen waren razend enthousiast over het eindresultaat.

En nu moet ik gaan oefenen om een prinsessentaart te maken voor mijn dochter Inge, 24 november wordt ze 7 jaar en ze wil een prinsessentaart want ja ze is zelf ook een prinsesje he!

11 jaar geleden

Het is heerlijk, alleen als ik het heb gemaakt hoef ik het zelf niet meer haha. Ik weet niet hoe ik jou blogs kan lezen

11 jaar geleden

Mijn tante heeft bij kraamvisite (dag 2 na geboorte) een grote cupcake met muisjes erin en erop meegenomen. was erg lekker en erg zoet maar dat kun je goed gebruiken na een bevalling en het geven van borstvoeding :)