Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Bye koude dagen! Hello zonnetje!

Wat een prachtig weer! Zo onwijs genieten met het zonnetje! Tijd om lekker erop uit te gaan met de kids! Waar gaan jullie heen?

Wat een heerlijke tijd komt er weer aan, de koude donkere dagen zijn om, vrolijke gezichten op straat en het lente zonnetje schijnt heerlijk! 

Ik zeg tijd om de deuren te openen en er lekker op uit gaan met de kids! Zelf heb ik een klein aapje van 1,5 jaar die het fantastisch vindt om buiten te ravotten en eigenlijk maakt het dan niet eens zoveel uit waar we naar toe gaan zolang ze maar buiten kan zijn. 

Ik ben wel eens benieuwd wat andere moeders ondernemen, zelf vind ik het erg leuk om naar de kinderboerderij te gaan (ik heb een echte boerin op de wereld gezet) ze houdt ontzettend van dieren, maar ook het bos, speeltuin en strand zijn we geweest. 

Dus lieve moeders (en vaders natuurlijk ;) ) zijn er andere plaatsen of activiteiten die we kunnen doen of bezoeken? Uiteraard geschikt voor jonge kindjes. :) 

Zonnige groetjes Esmee 

7 jaar geleden

Wij gaan binnenkort met die van ons naar de dierentuin, maar over het algemeen genieten wij ook van dezelfde dingen als jullie ;)

7 jaar geleden

Bij ons zijn de activiteiten hetzelfde, strand, bos, kinderboerderij en speeltuin en nog een pitstop bij de ijssalon natuurlijk ;-). Heerlijk die lente zon, wij genieten ook volop.