Snap

Boodschapje doen.

Even op en neer naar de winkel. Ik weet niet hoe dat bij jullie is, maar hier werkt dat niet zo. Even betekend al gauw minimaal een half uur tot drie kwartier weg. Mijn jongste moet ik in de maxicosi zetten, muts op, jas aan. Mijn oudste moet eerst nog even plassen, dan jas aan, sokken aan, schoenen aan. Dan zelf een jas aan, tas bij elkaar zoeken, sleutels zoeken, deuren op slot doen.

En dan: maxicosi in de auto zetten, oudste in zijn autostoel zetten en dan settel ik me eindelijk achter het stuur.

Dan kom je bij de winkel. Maxicosi weer uit de auto, oudste uit de auto. En dan een winkelwagen pakken maxicosi erin zetten en dan kan eindelijk het winkelen beginnen.

En dan begint het hele riedeltje weer van vooraf aan, maar dan omgekeerd natuurlijk.

Dan vraag je je af wat doe je jezelf aan, maar af en toe zul je toch een kleine boodschap moeten doen en kun je niet op je partner wachten zodat je zelf eventjes vlug naar de winkel op en neer kunt zonder kindjes. Ik wilde vandaag perse een kaartje versturen naar vrienden die afgelopen nacht een babytje hebben gekregen. Wat is er niet leuker dan een dag later al een kaartje ontvangen??? Daar heb ik al dat gedoe wel voor over. Iemand even een goed gevoel geven.

10 jaar geleden

Ik heb nu 3 kids op school maar toen ze alle 3 nog thuis waren ging ik met 4 kinderen boodschappen doen. Tja je moet wat. Ik voelde me altijd een attractie, maar ach. Nu doe ik het alleen met de jongste want de oudste zitten dus op school. Ik vond t altijd wel een hele onderneming om met 4 kleine kinderen de winkel in te gaan.

10 jaar geleden

Het scheelt inderdaad een hoop als je maar 1 kindje hebt of tijdens schooltijden boodschappen kunt doen. Mijn kindjes schelen precies 1,5 jaar en dat is echt heel leuk, maar af en toe ook wel lastig.

10 jaar geleden

Inderdaad herkenbaar... Helaas hebben ze bij ons bij de supermarkt maar 1 karretje waar de maxicosi in kan en vaak was deze al weg... al zag ik het karretje nergens in de winkel. Ik heb toen standaard maar de buikdrager gebruikt... Het scheelt dan dat ik maar 1 kindje heb, maar dus wel extra handelingen... Zodra ze in de buikdrager zat, deed ik ook gerust andere dingen. Bij ons zit de supermarkt direct bij het centrum, dus ging ik ook nog even bij het Kruidvat of de Primera naar binnen!

10 jaar geleden

herkenbaar van toen mijn kinderen nog klein waren, nu doe ik gewoon boodschappen als ze naar school zijn... scheelt een hoop. Maar goed zover ben je nog niet.. ;-)