Snap
  • Kind

Boevenpost: E-mail voor Gijs

Kjelt ontving een ontzettend leuke e-mail van zijn vriendje Gijs! Benieuwd naar Kjelt zijn reactie? Die lees je hieronder :)

Vandaag ontving Kjelt een ontzettend leuk mailtje van zijn nieuwe maatje Gijs. Hij is de zoon van blogster Elke van Elkeblogt. Kjelt is vandaag druk geweest met het antwoord:

Aan: boefjegijs@hotmail.com

Yo Gijs,

En of ik het nog weet van de binnenspeeltuin! Wat was het gezellig hè? En wat hebben we onze mama’s geplaagd hè met het fotomoment hihi..

Ik kan me goed voorstellen dat je de renspelletjes ook wil gaan doen met jouw mama. Weet je wat daar ook wel grappig aan is? Als je mama dan écht moe is van het achter je aan rennen, kan je tussendoor nog meer kattenkwaad uithalen (met een beetje geluk is ze zo moe dat ze het niet eens merkt!)

Maar jouw mama is dus ook zo vervelend met foto’s maken? Mijn familie wil ook ALTIJD foto’s van mij maken. Ik weet best wel dat ik een lief snoetje heb, maar ze kunnen overdrijven hoor. Wat gaan ze toch doen met al die foto’s?

Vandaag zei mama dat ik een boevenstreek had uitgehaald. Ze was wel een beetje boos op mij maar ik vond het wel leuk! We waren even op visite bij mijn opa en toen pakte ik een pak vruchtenhagel van het aanrecht. Heb je daar ook weleens flink mee geschud? Dat maakt zo’n leuk geluid!! Maar het werd nog veel leuker toen ik zag dat het pak ook open kon. Als je het dan op de vloer gooit ziet de vloer er een stuk vrolijker uit! Ik dacht, ik doe ook een beetje in de wasmachine. Mama stopt namelijk ook altijd van alles in de wasmachine. En toen kwam mama ineens en was ze boos. Gelukkig vond ik het niet zo erg. Ik vond het alleen maar grappig. Vooral toen de stofzuiger gehaald werd. Een van mijn hobby’s is namelijk stofzuigen! Mama zei dat ik het zelf maar op moest ruimen. Vind jij het ook zo leuk om mee te helpen met poetsen?

Wat vond jij van de sneeuw dit weekend? Ik vond het wel een beetje spannend (en koud) maar wel erg leuk! Alleen die stomme wandjes om mijn handen vind ik maar stom. Ik snap niet waarom ik die aan moet. Ik heb toch al een muts en een sjaal om? Eigenlijk moeten onze mama’s niet bepalen wat we aan moeten. Als we geen wandjes om willen dan doen we dat gewoon niet, lekker puh mama’s. En als we de hele dag onze pyjama aan willen dan doen we dat ook niet! Al vind ik het soms, als ik zelf mijn kleren uit de kast mag pakken, niet erg om kleren aan te doen.

De aflevering van de Teletubbies heb ik nog niet gezien, die ga ik gauw kijken! Zie ik je snel weer Gijs?

Heel veel boevengroetjes,

Kjelt

Benieuwd naar meer streken van Kjelt en ben je benieuwd of Kjelt & Gijs nog vaker mailen? 
Klik op het logo om Little Yellowstone op Facebook te volgen. 

7 jaar geleden

Jaaaa zo leuk!