Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Boem boem boem van de trap

Iedere moeder maakt het denk ik wel eens mee, je kind hard zien vallen! Mij was het nog nooit gebeurd, tot afgelopen vrijdag...

Iedere vrijdag ga ik gezellig met mijn zoontje bij  een vriendinnetje spelen. Dit is altijd erg leuk en voor de kinderen  goed dat ze met elkaar kunnen spelen. Samen gingen ze lekker boven  spelen, wat voor mij geen probleem is want mijn kleine man gaat altijd  alleen naar boven en beneden.
Nadat ze een tijdje boven hadden gespeeld kwam het vriendinnetje naar  beneden en mijn zoontje kwam ietsje later....Hij kwam alleen niet gewoon  op zijn billen naar beneden, hij rolde van boven helemaal naar beneden!

Het eerste wat door mijn hoofd schoot: Ow neeeeee,  ik gilde zelfs even en rende erop af.. Heel erg slecht voor mijn  bloeddruk dit!
Hij lag beneden aan de trap en huilde heel erg hard! Ik pakte hem op en  ging rustig met hem zitten. Hij huilde erg en ik zag dat hij een wond  bij zijn oog had, gelukkig bloedde het niet.
Na ongeveer 10 minuten gehuild te hebben werd hij weer een beetje rustig  en bleef hij nog even bij me liggen. Gelukkig had ik al in de gaten dat  het allemaal wel mee viel maar jeetje zeg wat een schrik!!

Hopelijk blijft het bij deze ene keer, maar iets zegt me dat ik vast nog wel eens vaker mee zal maken dat er iemand hard valt.

Hoe zit dat met jullie ervaringen? Hebben jullie al eens zoiets meegemaakt?

Gelukkig heeft mijn zoontje er van geleerd en toen die de laatste dagen erg voorzichtig op de trap!

Sinds kort heb ik mijn eigen website waar ik op blog
Lees meer: http://youngmummie.webnode.nl/

8 jaar geleden

Mijn dochtertje viel ook van de trap toen ze rond de 2 was. Het waren maar een paar treden naar beneden, maar dat vreselijke gegil. Ik dacht dat mijn hart stilstond. Gelukkig heeft ze er niets aan overgehouden...

8 jaar geleden

Ik heb jouw blog gelezen inderdaad!! Bah ook zo naar! De tip kreeg ik ook al van een vriendin maar dat was achteraf haha, weet het nu wel voor de volgende keer Tnx :)

8 jaar geleden

Hier continue duikelingen en valpartijen, gelukkig nog niet van de tap, tenminste niet bij de jongste, toevallig een week geleden een klap op de tafel met als resultaat een diep gat in d'r hoofd :( (zie mijn blog ;) ) Mag ik je nog even ongevraagd een tip geven? Eigenlijk je kindje nooit gelijk oppakken als hij van de trap valt, er kan iets beschadigd zijn in rug of nek :)

8 jaar geleden

Ik kan me voorstellen dat je enorm schrikt! Helemaal van boven naar beneden. Maar dat een meisje voorzichtiger is dan een jongen dan hoop ik nooit een zoon te krijgen. Onze dame is namelijk roekeloos haha. Ze ziet nergens gevaaren rent overal op af. Ze is 13 maanden als de kans had dan zou ze de stoep af rennen, alle honden aaien en zelf de trap opklimmen. Ik jad laatst een hartverzakking toen ik haar op de trap hoorde. Was echt nog geen 30 sec boven geweest en ze stond halverwege de trap! En toen stierf ik al 1000 doden. Laat staan als het echt gebeurd. Afgelopen week haar eerste echte verwonding, tand door de lip ze was in haar enthousiasme tegen de bank gestruikeld. Maar heb een vermoeden dat er nog veel meer gaan komen. Gelukkig herstellen ze vaak snel. Maar ooh wat moet je opletten.