Terug
Blog header image

Blog 51: melkgebit eindelijk compleet!

Het heeft al met al 25 maanden en 1 week geduurd, maar het is nu eindelijk zover! Het melkgebit van onze zoon is helemaal compleet..
Lindsy83
6 jaar geleden

Wel leuk dat je hebt opgeschreven welke tand wanneer kwam. Tegen de kiezen kijk ik ook heel erg op, maar we hebben het allemaal overleefd dus dat komt bij onze kleintjes ook allemaal wel goed :)

Marjolein1990
6 jaar geleden

Leuk gedaan zo elke datum opgeschreven in zo'n plaatje ! Hier is mijn zoontje 1 jaar, maar nog geen tand te bekennen ! Kwijlen als een malle maar niets te zien.

SwoosyQ
6 jaar geleden

Ja, sommige kinderen zijn laat.. Andere zijn vroeg. Het komt wanneer het komt. Grote kans dat jullie zoontje straks alles tegelijk krijgt.. ;)

SwoosyQ
6 jaar geleden

Dank je wel! Uiteindelijk is het maar een fase en overleven we het allemaal weer.. ;) Maar sterkte alvast!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!