Terug
Blog header image

Blog 24: Review - Toet Toet vs Zoef Zoef

Er is tegenwoordig zoveel leuk speelgoed. Je wordt er als Mama haast hebberig van! Hier mijn afweging: Toet Toet of Zoef Zoef??
Anoniem
6 jaar geleden

Wij hebben de dierentuin, het berenbos, het kippenhok en de avonturenboom. Echt geweldig onze oudste zonen bouwen er eibdeloos mee en de jongste rijd en speelt lekker met de beestjes. Ben nog steeds erg blij mee.

SwoosyQ
6 jaar geleden

Ik denk dat er geen gezin met jonge kinderen meer is in Nederland dat niet iets van Toet Toet of Zoef Zoef in huis heeft ;) Wij hebben de parkeertoren, het politiebureau, het avonturenbos en sinds kort de dierentuin. Het politiebureau en de nieuwe dierentuin zijn favoriet. Voor zijn verjaardag krijgt hij het vliegveld van Oma, omdat hij helemaal gefascineerd is door vliegtuigen momenteel..

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Je zegt dat je er als ouder niet omheen kan tegenwoordig. Ik moet je zeggen dat we er tot nu toe niks van hebben. Maar na je enthousiaste verhaal ben ik toch wel nieuwsgierig geworden of onze dochter het misschien leuk vind. We hebben de sint inkopen al compleet. Maar ze is nog lang geen 5 jaar, dus wie weet in de toekomst.

SwoosyQ
6 jaar geleden

Leuk om te lezen dat ik je enthousiast gemaakt heb. Wij zijn ook klein begonnen met 1 figuurtje. Dat werden er al snel meer. Nu hebben wij hele sets. Het is zeker leuk om uit te proberen. Als je dochter het niet leuk vindt, weet je dat snel genoeg ;)

Anoniem
6 jaar geleden

Hier ook een super fan..Ja we hebben ook een paar zoef zoef maar hier is het niets anders dan toet toet broem broem..heel de huiskamer word omgetoverd in 1 grote autoparadijs.. Mijn zoontje bouwt al wel echt zelf (super trots) volgende week wordt hij 2 Naast de garage en de parkeertoren hebben we 2 maanden terug ook het treinstation gekocht....echt een aanrader Ook voor de kindjes die nog niet zelf over de weggeven rijden met hun auto 's De trein rijd zelf....volgende week krijgt hij nog wat ontbrekende auto's en aanvullingen voor zijn verjaardag Blijer met een toet toet auto kan je hem niet maken...we horen hem vanzelf roepen bouwe broem broem trein

Anoniem
6 jaar geleden

Mijn zoontje (1) heeft de zoef zoef boomhut cadeau gehad voor sinterklaas van mij zusje het diertje vind die heel interessant . Boomhut zelf haalt die uit elkaar en vind die geweldig als ik hem steeds in elkaar zet steeds voor hem

Anoniem
6 jaar geleden

Hi, Vaak zie ik de vraag rondgaan of iemand ervaring heeft met Vtech ToetToet auto's. Graag deel ik onze ervaring met Vtech Toettoet speelsets en auto's, voor andere ouders. Wij hebben zo'n beetje de hele collectie van Toettoet. Garage, vliegveld, bouwplaats etc... Heel leuk allemaal, maar ondertussen zijn er al onderdelen die kapot zijn gegaan binnen een paar maanden. Dit kan niet door gebruik zijn geweest aangezien het geluid en functionaliteit betreft, van onderdelen die vast zitten. Zoals in de garage. Ik heb onlangs een onderdeel als kado gekregen van vrienden: de Deluxe Launcher. Deze was wederom defect. Vtech wilde het niet vervangen omdat ik de bon niet meer had. Natuurlijk had ik deze niet, het was een kado. Ook kon het niet onder de 2 jaar garantie vallen want ze konden niet vaststellen dat het binnen de periode van 2 jaar was aangekocht.. Mijn kind is pas 2.. Geen aanrader! Bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid over defecte onderdelen! De Little People collectie, vinden zowel mijn zoon als dochter veel leuker! #Toettoet #Vtech #Bouwplaats #vliegveld #brandweerkazerne #garage

Anoniem
6 jaar geleden

Kan je de wegdelen van Zoef Zoef en Toet Toet ook met elkaar combineren om iets te bouwen. Of moet je 1 ,van de twee kiezen om het te hunnen uitbreiden .

Anoniem
6 jaar geleden

Je kunt ze ook combineren. Onze dochter bijv. vind beiden leuk. Dus we hebben inmiddels het Dierenhotel en de AutoGarage en de nodige diertjes/autotjes. Binnenkort is ze jarig dus dan zal er wel weer meer bij komen ;-)

Blog header image

My family

💜