Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Ben jij al naar Planes geweest?

Onze kleine man is al helemaal fan van Planes en hij heeft de film nog niet eens gezien! Het wordt tijd om naar de bios te gaan. Nu nog bedenken "to 3D or not to 3D"...

Eindelijk is het dan zo ver en draait de Disney film Planes in de bioscoop. De Cars films zijn heel populair bij ons thuis, dus er werd dan ook echt uitgekeken naar Planes.

Mijn zoontje is al helemaal gek van Planes (en dan vooral Dusty) voordat hij de film gezien heeft. Toen hij voor het eerst naar school mocht, moest er natuurlijk een schooltas worden uitgezocht. Hij ging voor een mooi exemplaar van Planes... Hij was ook al altijd gek op Cars, dus echt een grote verrassing was het natuurlijk niet voor ons dat hij een leuk tasje van Planes uitzocht.

Afgelopen weekend gingen we winkelen bij de AH. En ook daar is natuurlijk ingespeeld op de nieuwe hype onder de kleine jongens. Hij werd dan ook al helemaal enthousiast van de leuke Planes spulletjes die ze daar hebben.. Een pyama en ondergoed zijn alvast gescoord en het verlanglijstje voor Sinterklaas is inmiddels overvol.

Helaas kwam het er in de herfstvakantie niet van om naar de bios te gaan. Het plan is nu om toch binnenkort op een vrije middag de film ook zelf maar eens te gaan bekijken. Nu twijfelen we echter of we naar de 2D of 3D versie gaan, aangezien ons zoontje pas net 4 jaar is. Dus... ik hoor het graag als er ervaringsdeskundigen zijn die de film al in 3D gezien hebben!

10 jaar geleden

Wij hebben 2 meiden en die willen echt niet naar Planes...hi,hi...In de herfstvakantie zijn wij naar 'Sinterklaas en de pepernotenchaos' geweest...erg leuk! Ik zou waarschijnlijk ook voor 2d gaan, omdat ik zelf een hekel heb aan 3d. ( krijg meteen hoofdpijn )Veel plezier!

10 jaar geleden

tja die van ons is pas 2.5, en wij hebben 2d gedaan... die brillen blijven echt niet zo lang op zijn neus zitten :p Met 4 misschien wel?