Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • spel
  • spelen
  • avonturen

Beleef samen met je kind Kleine Avonturen!

Kleine Avonturenis een spel voor ouder en kind. Het spel bestaat uit opdrachtkaarten die jullie samen gaan uitvoeren. Dat wil zeggen dat jullie die echt met zijn tweetjes moeten gaan doen. Geen anderen, geen afleiding, puur tijd voor elkaar! Het kan gebruikt worden op ieder moment dat jullie wensen als extraatje of als jullie het gewoon verdiend hebben.

Kleine Avonturen is nieuw op Blijfwijs.nl De doelgroep is kinderen van 4 tot 12 jaar en hun ouders. En die ouder kan natuurlijk ook een opa, oma, gastouder, logeertante of suikeroom zijn! Beleef samen met je kind Kleine Avonturen Samen spelen was nog nooit zó leuk

Een blik vol inspiratie voor de meest onverwachte, gekke en creatieve manieren om een waanzinnige en doldwaze middag met je kind te beleven, dat is wat je mag verwachten als je een blik Kleine Avonturen openmaakt. Van dit blik vol spel en activiteit worden alle kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar blij – en zij niet alleen.

Durf jij? Het zijn niet zomaar spelletjes, die te vinden zijn in het blikje met Kleine Avonturen. waarvan je alleen al blij wordt door de vrolijke vormgeving. Colaboot bouwen, Drollen rollen , Kaartje-Prik, Kamertrui breien en Waslijnpost… Zomaar een greep uit het nieuwe spel Kleine Avonturen. Een kaartspel voor ouder en kind boordevol lekker gekke activiteiten. Het spel werkt simpel: spreid de kaarten uit op tafel en kies samen een kaart. Op de kaart staat een opdracht die jullie samen gaan uitvoeren. Een boot bouwen van een colafles, een slakkenrace organiseren of kamperen in je eigen huis bijvoorbeeld. Ga aan de slag, laat je verrassen en beleef de mooiste avonturen. Wees gewaarschuwd: De wereld zal er nooit meer hetzelfde uitzien nadat je kleine avonturen bent gaan beleven! Het spel bestaat uit 44 activiteitenkaarten. Laat je verrassen door de opdracht en beleef lekker gekke avonturen. Avonturen die ouder en kind samen verbindt.

Kijk op Blijfwijs.nl om te bestellen!