Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Bedankt meisje en alle ander mensen

winnen blog van de week, bedanken, leuke reacties

Een week, anderhalve week geleden heb ik een blog geschreven over dat onze dochtertje ook gewoon is ondanks haar handicap, een blog gewoon recht uit mijn hart, niet alleen voor Kathleen (onze trots) maar ook voor alle andere ouders, maar wat ik niet had verwacht was dat onze blog werd uitgeroepen tot blog van de week!!

Het mailtje dat ik van mamaplaats ontving verbaasde me erg, hoezo had ik de blog van de week geschreven?? Het was toch gewoon een dagje van...en ook het gevoel van...???

Een beetje aarzelend heb ik dan toch maar mijn adres gegevens gegeven, want was het echt allemaal waar? Toen ik het 2de mailtje kreeg geloofd ik het pas echt, we hadden ECHT gewonnen!! Heel trots heb ik toen een mailtje gestuurd naar onze gezinsvoogd en de hulpverleensters van Amarant, en ook van hun kreeg ik leuke reacties terug. Een paar dagen later stond er inderdaad een postbode met het pakketje voor Kathleen (aan haar had ik het opgedragen) voor onze deur. Mijn man en ik moesten wel wachten totdat Kathleen uit het ODC zou komen, maar aangezien ik al wist wat het was, vond ik het niet zo erg om te wachten, mijn man wel, die wist nog niet wat het was, dus die was wel benieuwd. En toen kwam Kathleen thuis, en mocht het pakje open... Het leuke was dat Kathleen het ook nog eens lekker traag deed, als of ze wist dat papa graag wou weten wat de prijs was, maar zo ongeduldig als mijn man is, nam hij al gauw het pakje over, en maakte het voor haar open. Haar oogjes twinkelde toen ze het zag wat het was (zet in mijn blog expres niet neer wat het was, zodat toekomstige winnaars of winnaressen niet weten wat ze krijgen totdat ze het mailtje krijgen). Er wordt nu dus regelmatig mee gespeeld, vooral voor het naar bed gaan, dus de prijs is zeker geslaagd!!

Maar eerlijk is eerlijk, deze prijs was ons nooit ten deel gevallen als Kathleen niet gewoon Kathleen was geweest met haar speciale gebruiksaanwijzing, en ook niet als ik niet zoveel ontzettend leuke reacties zou hebben gehad, waar ik alle mensen tot nu toe heel hartelijk voor wil bedanken!!

Ik schrijf deze blogs door Kathleen en voor alle andere mama s en papa s die ook zo n lief en bijzonder kindje hebben.

Dank je wel Kathleen, Mamaplaats en alle ander mama s en papa s !!!

10 jaar geleden

Bedankt, en we hebben er zeker plezier van!!

10 jaar geleden

Dank je wel!!

10 jaar geleden

Gefeliciteerd en veel plezier ermee!

10 jaar geleden

Veel plezier ervan!