Snap

Bedankjes voor Juffen/Meesters

Het einde van het schooljaar is weer in zicht. Tijd voor leuke, originele, toffe bedankjes voor juffen en meesters.

Het einde van het schooljaar is weer in zicht. Tijd voor leuke, originele, toffe bedankjes voor juffen en meesters. Het hoeft niet, het mag! Maar ik vind het een blijk van waardering! En leuk om te geven en te maken.

Voor de verjaardag van de meester van mijn dochter had ik dochterlief een mok laten versieren met porseleinstiften. Vervolgens op de mok geschreven: voor de tofste meneer. De mok afgebakken in de oven, toffees erin en ingepakt.

Nu het bijna einde van het schooljaar is heb ik weer wat leuk gemaakt voor de meester en juf (klassenassistente) van mijn dochter. Dit jaar krijgen ze een doosje met drie potjes erin. Een met nootjes (ze heeft geNOTEN), een met dorp (het zit DORP) en een met pepermunt (voor een FRIS nieuw jaar). 

Wil je nog meer leuke originele ideeën vinden? Kijk maar eens op mijn pinterestpagina: https://nl.pinterest.com/kimsamvdw/jufmeneer-bedan...

De foto die je ziet in van het eerste cadeau voor de verjaardag. Helaas zijn van de andere de foto's te groot (ze zijn wel te zien op mijn eigen blogpagina: kimsblogs)

7 jaar geleden

Super leuk idee! Ik weet zeker dat ze dit ook leuk gaan vinden.

7 jaar geleden

Dat is inderdaad erg leuk en heel persoonlijk. Je idee van vorig jaar is grappig! Ga ik zeker onthouden!

7 jaar geleden

Leuk! Ik heb voor dit jaar ook al wat in huis: en notitieboekje met een gepersoniseerde voorkant en de eerste bladzijde ga ik door mijn dochter laten beschrijven en betekenen. Vorig jaar heb ik een pak autodrop 'Total loss' mee gegeven met de tekst: total loss na het hele jaar, toe aan vakantie. Geniet ervan! Vond ik wel geestig.