Snap
  • backtoschool
  • samenwerking
  • primark

Back to school met James

De vakantie is voorbij en de scholen gaan weer beginnen..


Binnenkort gaan de scholen hier weer beginnen, na weken heerlijk samen te zijn geweest waarin vooral niks moest en van alles kon zitten we over 2 weken weer strak in het schoolrun schema. Van uitslapen naar vroeg opstaan en van gezellige avondjes samen naar weer op tijd naar bed. ’s Ochtends even snel naar de bakker lopen om een vers broodje te halen zit er niet meer in, nu moet de planning echt weer strak en op tijd.

Ik weet niet of het door de rust en al het lekkere eten ;-) komt maar James heeft in de vakantie echt een groeispurt gehad. Dus naast het ritme waar we weer in moeten komen, heeft hij ook echt wat nieuwe kleding nodig voor school. Ach, dat is het schooljaar ook wel heel lekker beginnen toch – oh en laten we hopen dat dit het opstaan en aankleden ook wat makkelijker maakt voor mama.

Het was dus even tijd voor een mama en zoon shop middag. We liepen samen de Primark in, James zijn favoriete winkel. James is namelijk een hele grote Marvel fan en bij de Primarkhebben ze écht ALLES van Marvel. En heel veel andere figuren die natuurlijk ook helemaaaal cool zijn (zoals James het zegt). Prima, want als hij het leuk vind om te gaan geeft mij ook mooi de kans om te combineren met alle andere leuke kleding die ze hebben. Er is namelijk voor de kids echt van alles! Van spijkerbroeken tot pyjama’s en van Snuddies tot blousjes. Heerlijk, gewoon alles in een keer kunnen kopen. En niet geheel onbelangrijk, kon ik ook even kijken voor mijzelf.

Want naast dat er veel voor de kindjes te krijgen is, geldt dit ook voor Vrouwen, mannen en de home afdeling. Ze hebben echt zo ontzettend veel leuks! Thuis was mijn oog al gevallen op ‘The edit collectie’ een hele mooie klassieke en stijlvolle collectie. In de primark viel mijn oog ook meteen op de collectie. Wat een mooie stijlvolle items, in rustige kleuren. Benieuwd naar deze collectie? Kijk dan op de link hieronder en in welke Primark de items aanwezig zijn

https://www.primark.com/en-gb/r/women/collections-and-collabs/collections/the-edit

Samen nog even heerlijk verder geshopt, want James koos ook een nieuw dekbed voor zijn nieuwe kamer en mama shopte nog een paar hele leuke oorbellen erbij. Allebei helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!