Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

BabyZoo Kinderwekker

Onze dochter is heel nieuwsgierig naar de klok. Als ze naar bed moet vraagt ze wanneer ze naar bed moet en wil dat dan op de klok zien. Nu hebben wij voor haar, haar eigen wekker gekocht!

Onze dochter (januari wordt ze 3 jaar) is heel nieuwsgierig en leergierig. Momenteel is een klok heel interessant. Ze wil als ze naar bed moet op de klok zien wanneer ze naar bed moet. Dit is nu al een paar weken. Eerst dachten wij dat het een korte fase was en het wel weer over zou gaan, maar ze blijft er nieuwsgierig naar. Dus hebben wij voor haar een eigen klok gekocht.

Als ze mag opblijven krijgen we regelmatig te horen van ons bijdehandje. Kijk eens op de klok Mama/Papa ik mag opblijven, want de grote wijzer is al boven geweest! Geweldig hoe ze dat dan zegt.

Wij hebben nu voor haar een Babyzoo Kinderwekker gekocht. Deze klok heeft een Aap (of Olifant) bij de klok zitten. Tevens wordt digitaal en analoog de tijd weergegeven. Ook zit er een wekker op. Je activeert de wekker door op een knop te drukken. De Aap doet zijn ogen dan dicht. Als het tijd is om op te staan, dan doet de Aap zijn ogen open en maakt hij Junglegeluid en apengeluid. Je hebt met deze klok geen probleem als je kindje de klok rond slaapt want de tijd telt hij als 24-uur (veel klokken tellen maar in 12-uren!)

De eerste keer dat de wekker ging werd er heel hard geroepen: MAMA, PAPA de Aap is wakker. Hij heeft zijn ogen open. Het is tijd om uit bed te komen! Heerlijk om zo wakker te worden van je kleine meid.

10 jaar geleden

die is leuk zeg vooral handig met zowel cijfers als wijzers :)

10 jaar geleden

Die Dora toch! Dat is inderdaad wel minder als die ineens midden in de nacht wakker wordt. Met de Aap (Mono genaamd) hebben wij dat nog niet gehad. Gelukkig ;-)

10 jaar geleden

Hei wat leuk die wekker! Zeker een aanrader voor bij ons thuis: het is nog donker maar toch ben ik wakker mama.... hoe komt dit? Die vraag blijft maar terug komen!

10 jaar geleden

Klinkt goed! Wij hebben een soortgelijke wekker van Dora. Ziet er superleuk uit, maar Dora is nogal eens eigenwijs en wordt dan spontaan midden in de nacht wakker...minder..