Snap
  • Kind
  • poppenmoeder
  • mamaplaatscollab
  • babyannabell

Baby Annabell laat al hun wensen uitkomen!

De postbezorger belde aan en drie opgewonden meisjes rende naar de voordeur. “Mama! daar zijn de baby’s mogen we open doen?” (stiekem moest ik lachen en dacht ik, ging het maar zo makkelijk).

De dozen werden opengescheurd en ja hoor, twee meisjes met een bijpassend kinderstoeltje om ze hun hapjes in de geven.

Jolie, Kate en Vieve zijn echte poppenmoedertjes. Waar zij gaan, gaan de poppen mee! Lang was er toch wel een verlangen voor een “echte” babypop. Één die kon huilen, echt kon brabbelen en kon bewegen. 

Snap

Baby Annabell liet al hun wensen uitkomen.

Tijdens het flesje drinken beweegt baby Annabell met haar mond zoals een baby dat zou doen. Je had hun gezichtjes moeten zien, “mam, ze is echt!”. Na het flesje was het tijd voor een boertje, een paar klopjes op haar rug en hoorde ik ze zeggen “goed zo, grote meid”.

Alsof je jezelf hoort praten, en tegelijker tijd je jezelf afvraagt wanneer ze dit van jou hebben gezien of gehoord om dit over te nemen. Zo ontzettend lief om te zien.

Ik maak mezelf bij dit soort momenten vaak schuldig aan het voorruit kijken. Zullen ze zelf ooit kinderen mogen krijgen? Zal het dan ook een tweeling zijn? Ok stop! Ik ga alweer te ver…

“Mama! ze is nu wel echt moe hoor ze is aan het huilen?” Nadat ze haar lief over haar buikje kietelde begon baby Annabell wat te schater lachen. Ze was dus nog niet moe maar wilde gewoon dat er met haar gespeeld werd. Na wat “spelen” begon ze opnieuw met huilen “nu is ze echt moe hoor mama, ik ben er zelf ook moe van” Jolie gaf baby Annabell haar speentje en maakte een geluidje alsof ze ging slapen. Al kroelend deden ze samen een middag dutje.

Snap

Heel eerlijk moet ik zelf bekennen dat ik geen fan ben van speelgoed met batterijen of iets wat geluid maakt. Baby Annabell vind ik oprecht verrassend leuk. Hoe de meisjes erop reageren, de manier waarop de pop reageert op aanrakingen. Zeker voor kindjes die een broertje of zusje verwachten is dit een erg leuk cadeau. Mama en papa een baby, en zij ook één om echt voor te zorgen.

4 jaar geleden

En, heb je nu rammelende eierstokken?!

4 jaar geleden

😂 👍 👍

4 jaar geleden

Ah mijn hart - dit is zo schattig!