Snap
  • Kind
  • kleuter
  • opvoeden
  • Momlife
  • #loedermoeder
  • schoolishard

Als het kerstontbijt in eens 3 dagen word vervroegd..

Oké.. laten we als eerst toegeven dat ik super laks ben aangezien ik nog nergens op voorbereid was..

Ik kreeg dus een berichtje dat ze ipv een kerstdiner een kerstontbijt hebben en ze een lekker gevuld en speciaal broodtrommetje mee mogen, vrijdag.. en een led waxinelichtje (die ik dus ook niet heb).

Dus ik fanatiek met mijn dochter besproken wat ze graag in der broodtrommel wil, en haar grootste wens was een croissantje (wat eigenlijk al erg is😂). Dus tuurlijk kind! Ik denk ga donderdag boodschappen doen, dat kan ik regelen! Toch??

Nou werd dus het kerstontbijt ineens verplaatst naar morgen, vanwege de schoolsluiting, wat ik helemaal snap en juist hartstikke leuk vind, dat ze er überhaupt nog wat mee doen zo!

Maar moeders heeft geen boodschappen gedaan, geen croissant dus.. en geen waxinelichtje, waar ze ook al trots over verteld heeft van het weekend! Haar glaasje zaten de mooiste glitters op!

Dus samen met de rest van Nederland racede ik naar de winkelstraat.. supermarkt was veeeel te druk. Dus dat croissantje heb ik opgegeven. Dus snel opzoek naar 1, ja 1 led waxinelichtje..

Nou je raad het al.. UITVERKOCHT! 🤦🏼‍♀️

Nou heeft de lieftallige leidster van de opvang, die toevallig bij ons in de straat woont me er 1 aangeboden (thankgod) en dat broodtrommeltje.. tja daar zit nu een stuk cheesecake in met een handvol m&m’s in de hoop dat ze toch nog van me houd en we doen wel wat extra glitters in haar haar morgen ochtend..

Op hoop van zege dat ik niet onder de categorie: rot moeder, val. wat ik wel eens hoor als ik weer vergeten ben z’n stomme knuffel mee te geven omdat ze een muntje heeft verdiend op school🤭