Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Allemaal Dezelfde Kleding

Alle jongens op school lijken wel dezelfde garderobe te hebben!

Het lijkt haast wel of alle jongens bij Casper op school zo’n beetje dezelfde dingen in de kledingkast hebben hangen; namelijk de halve H&M collectie! Tsja, ik kan de moeders natuurlijk geen ongelijk geven.. ik koop er ook 80% van de kleding van mijn zoon. Het is goedkoop en ik ben verslaafd aan het SALE gedeelte op de website.. die koopjes! Vijf euro voor een broek, vijf euro voor een trui! Zo verslaafd ben ik eigenlijk dat ik mezelf een verbod op gelegd van honderd dagen. Inmiddels ben ik halverwege!

Gelukkig is Casper erg makkelijk als het om kleding gaat. Al is het tegenwoordig wel belangrijk voor hem dat de kleding niet kriebelt. Goh van wie zou hij dat nou hebben!? Maar als vijf van zijn klasgenootjes dezelfde trui als hem aanhebben dan is dat geen ramp, nee dat is juist leuk! Want iedereen is zijn vriend en het is leuk om hetzelfde als je vrienden aan te hebben! Dit in tegenstelling tot een klasgenootje die eigenlijk niets meer aan wil omdat er altijd wel iemand is die het desbetreffende kledingstuk ook in zijn bezit heeft!

Maar ik blijf ik ook in de toekomst lekker bij H&M shoppen hoor.. ik ben een fan!

Koop jij altijd dure merkkleding voor je kind? Of ga je net als ik voor koopjes? En heb jij een pietje precies of kun je hem alles aantrekken wat je wilt?

10 jaar geleden

O wat grappig, dat heb ik hier nou helemaal niet zo sterk. Ik vind de kinderen er wel gevarieerd bij lopen in de klas. Zelf koop ik bij allerlei winkels, wel vaak aanbiedingen en het hoeft geen merkkleding te zijn, maar een bepaalde stijl die bij mijn zoontje past, niet über-stoer of met vreemde tekens ofzo, maar ook niet 'nerderig'.;-)

10 jaar geleden

Heel herkenbaar :) zelf combineer ik altijd merkkleding met wat goedkopere kleding. Merkkleding koop ik overigens wel alleen met hoge kortingen, de volle prijs wordt me te gek ;) Mijn zoontje is verder geen pietje precies, hij draagt alles, behalve joggingbroeken haha die wil hij echt niet dragen :)

10 jaar geleden

hier ook een verslaafde van het sale hoekje. ik vind het erg leuk om te combineren. de oudste is 10 dus daar koop ik bij h&m nog wel eens broeken maar de truien en shirts met opdrukken zijn niet meer heel cool volgens hem. voor de jongste van 2 kan ik daar nog helemaal los gaan. ik heb de app op mijn mobiel en kijk bijna dagelijks of ik nog een koopje kan scoren :-) helaas ben ik ook verslaafd aan sneakers dus wat ik bij de h&m bespaar geef ik dan vaak uit aan een paar adidasjes voor de kids

10 jaar geleden

Goede tips zeg! Waar haal je die kortingscodes vandaan dan?