Snap

Alice in Wonderland the Party

Hier een blog over ons gehouden Alice in Wonderland Themafeest MET foto's.

Het eerste verjaardagspartijtje van onze dochter besloten wij om thuis te vieren. En hebben er een thema feestje van gemaakt: Alice in Wonderland. Met dit thema kun je veel kanten op (vind ik). Het feestje duurde vier uur, dat was lang genoeg hahah.

Natuurlijk hebben we alles in Wonderland sfeer gebracht. We hebben een gordijn gemaakt van speelkaarten, in ons trappenhal pijlen met kreten opgehangen. En op de voordeur de afbeelding van het slot van het kleine deurtje. Ook hebben we klokken gemaakt en opgehangen en rozen rood geverfd. Verder veel bloemen in vaasjes gezet.

Toen de kindjes kwamen hebben we eerst de cadeautjes uitgepakt, daarna hebben we schortjes versierd (die ik zelf gemaakt heb) met foamstickers. Vervolgens zijn we eerst lekker gaan eten. Ik had botterhammen gemaakt, fruit klaargemaakt en lekkers gehaald (donuts, peperkoek en eierkoeken). Hier hebben ze lekker van lopen smullen.

Daarna hebben we kop en schotels geverfd (zoals van het theepartijtje van de gekke hoedenmaker). Ook dit was een groot succes. Daarna hebben we nog spelletjes gedaan, waaronder een Alice in Wonderland bingo en hebben ze lekker gespeeld.

Toen ze wat druk werden tegen het einde aan hebben we de film van Alice in Wonderland opgezet om ze rustig te krijgen, voordat de ouders ze kwamen halen.

Al met al was het heel erg leuk, maar ik was KAPOT! Hahahah

7 jaar geleden

Oh hahah, maar ik weet zeker dat er op Pinterest daar ook veel ideeen voor zijn hahah

7 jaar geleden

Thanks!! Ga ik doen. Mijn jongens zitten al in de fase van Drakenrijders van berk en Ninjago. Of lego. Hmmm... ik ga eens even zoeken

7 jaar geleden

Dank je!

7 jaar geleden

Yep hahahah